TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-29-2014, 05:33 PM   #1
dankruse
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 17
New Pandora - broken?

New version of Pandora is very broken for me on Premiere

It plays exactly one song and then no more audio (though the UI seems to think it is still playing)

Also, controls no longer work, have to navigate to buttons to ff, etc..

Bring back the old app please!
dankruse is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2014, 05:25 PM   #2
mustang1068
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 18
I have isolated it to some kind of HDMI handshake issue with the receiver as changing inputs on the receiver restores the audio. However, I have no issues with TiVo or any of the apps on TiVo other than the new Pandora.
mustang1068 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:23 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |