TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-29-2014, 01:05 PM   #1
mikebaratta
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 54
Tivo and Xbox One losing signal problem - possibly solved.

I was having a problem with the Xbox One TV app constantly saying it lost my cable signal and to check the wires. It would happen a couple of times a day.

Solution: I went into display settings and changed it from the one that said auto or detect to the one that didn't. So in my case from 1080p (detect) to 1080p.

(sorry if I forgot the exact label, but it should be fairly obvious.)

It's been a few weeks and I haven't seen it happen since. Not sure if this was just a problem with the TIVO and Xbox or any "cable box" and Xbox.

Hope this helps, anyone.
Mike
__________________
TiVo Premiere -> Xbox One
TiVo Premiere -> Logitech Revue
Roku XD
Vizio Co-Star

Retired
Sony TiVo S1
TiVo Series 2
TiVo HD
mikebaratta is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |