TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 01-14-2014, 07:21 AM   #1
jlww68
Registered User
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Hulu Plus Issues Tivo Roamio

Hello...When going to Hulu Plus on my Roamio Plus, "Browse Movies" or Browse TV", I get 0 results in the menu. 0 TV shows, Episodes etc. In Movies the only result I get is "Trailers". The rest of the Hulu app works fine. Search, Queue, etc... I just get 0 results in TV and Movies, except for trailers in the movies I do get results.

My Roku 3 has a different app than Tivo and works fine. I do get results in those menu's on my Roku.

Have been back and forth with Hulu and Tivo support on this issue. Is anyone else getting the same results in the Hulu app?

Thanks!
jlww68 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2014, 05:59 PM   #2
jdiaz2222
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Hulu Plus Tivo Roamio - 0 shows/movies/networks

Hey there, I am having the same problem as well.

I just got the Tivo Roamio basic on Monday and set it up that evening. Setup the Tivo using an HD ant/Netflix/Hulu Plus and it was all working just fine. Then for some reason on Tuesday it started not listing any thing within Hulu Plus in the TV Shows/Movies/Network categories.

It shows 0 results when browsing, although I can look at the episodes and there it will list 100+ episodes

When I try and search for anything, it sits at loading and will stay there...let it go for 5 minutes and no change.

Called Hulu support today and they had me remove the power to my Tivo for 3 minutes and try it again, still didn't work. Then I decided to power cycle the Verizon FIOS modem, and for some reason that seemed to temporarily fix it and allow me to browse the channels

About an hour later I went back into Hulu Plus to browse for something to watch and sure enough.. 0 Shows.

There is something off, anyone else running into these problems?
jdiaz2222 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2014, 09:46 AM   #3
jdiaz2222
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
update

Spoke with Hulu support several times last night:

This issue is now a known bug that has been reported to the Dev team to address. The support technician I spoke with last night says that he has been able to reproduce the error on a test device and it seems to be with the older version of the Hulu Plus app that is integrated with the Tivo Roamio, Roku 3 has a new version and does not have that problem.

They gave me a month credit and said they are hoping this is resolved within the next month.

Kinda blows, but at least they have identified the problem and hopefully are working on it.
jdiaz2222 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |