TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-04-2014, 08:40 AM   #1
tomhorsley
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 608
Problem with signal message apparently stuck :-).

I have my old premier setup for just OTA these days, and when I turned it on to a station that has just about the strongest signal I get, a blue box was floating over the screen saying something like "Problem with signal on this channel, retrying".

However, the picture behind the blue box was faultless, not the slightest glitch. The sound was also perfect. It just felt like keeping the blue message box on the screen for some reason.

Rebooted and the message finally disappeared. Now I just get a perfect picture. Never had that one happen before. I wonder if it is unique to OTA?
tomhorsley is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2014, 02:55 PM   #2
L David Matheny
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE Ohio
Posts: 1,157
Quote:
Originally Posted by tomhorsley View Post
I have my old premier setup for just OTA these days, and when I turned it on to a station that has just about the strongest signal I get, a blue box was floating over the screen saying something like "Problem with signal on this channel, retrying".

However, the picture behind the blue box was faultless, not the slightest glitch. The sound was also perfect. It just felt like keeping the blue message box on the screen for some reason.

Rebooted and the message finally disappeared. Now I just get a perfect picture. Never had that one happen before. I wonder if it is unique to OTA?
I'm OTA only. When my Premiere says "Problem with the signal ...", it usually means that there is no transport stream, and the diagnostics indicate that the unit has signal lock but not program lock. This post from 3/13/12 in the "Black Screen/Stops Recording" thread summarizes my experience with signal problems. As you say, it sounds like your Premiere got stuck somehow showing a message that no longer applied.
L David Matheny is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |