TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Closed Thread
Forum Jump
Thread Tools
Old 12-25-2013, 12:23 AM   #1
Registered User
Join Date: Oct 2012
Location: GA
Posts: 142
Question What else could be the problem.

I have three identical series 3 (TCD648250B) lifetime Tivos. Recently, one of them started in a reboot loop. It never gets past the "welcome, powering up" screen. The other two series 3s still work great.

I wound up swapping the power supply, hard drive and fan from a working TiVo and into this non-working TiVo, but none of it solved the issue and the unit STILL reboots.

Any other suggestions on what might be going on here and how to fix it?

mcf57 is offline  
Old 12-25-2013, 01:14 AM   #2
Registered User
unitron's Avatar
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 15,172
Anybody answering, do it in the other duplicate thread.


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline  
Closed Thread
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:20 PM.
Page generated in 0.10873508 seconds (40.28% PHP - 59.72% MySQL) with 16 queries