TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Stream
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 01-02-2014, 02:22 PM   #1
Registered User
Join Date: Oct 2001
Location: Corte Madera, CA, USA
Posts: 11
Modem lights blinking when Stream connected

I have Xfinity (triple play) with vice modem TM722...after I connected my TiVo Stream all of the lights blink...I have a decent connection. When I reconnect modem/router lights come back as green but within a few minutes start blinking again. When TiVo Stream NOT connected it is OK...thoughts? another modem suggestion (it was difficult getting this to work but have thought of buying my own like I did the router when their 2-in-1 version didn't work at all)...Thanks

marinrain is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2014, 03:13 PM   #2
Super Moderator
Dan203's Avatar
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 32,036
The blinking usually means something is communicating with the internet. The Stream could be talking to the TiVo servers. It does this to download updates and also to communicate with the proxy server TiVo uses for out of home streaming.

Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.
Page generated in 0.11215711 seconds (40.40% PHP - 59.60% MySQL) with 18 queries