TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Upgrade Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-06-2011, 10:08 PM   #1
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
cjm_003, turn on your PM's

I can't respond to your PM until you do.
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2014, 01:19 AM   #2
Jordanryan
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Hi Stan I need a tcd648250B tbk

Hi Stan I tried to contact you but i am not able to to, and the thread was closed please help me, sorry again for doing this in the wrong thread. Hi Stan I need a tcd648250B tbk
Jordanryan is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2014, 02:20 AM   #3
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,441
Quote:
Originally Posted by Jordanryan View Post
Hi Stan I tried to contact you but i am not able to to, and the thread was closed please help me, sorry again for doing this in the wrong thread. Hi Stan I need a tcd648250B tbk
This should be 11.0k

and is intended for use with WinMFS


https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.tbk

If you're going to put it on a drive larger than 250GB, let it finish the restore process and when it offers to expand tell it no.

Then check the drive with

mfsinfo

to see if everything looks okay.

Then expand with

mfsadd


_______________________________________________

Anyone wanting to do the job with the MFS Live cd v1.4, use this image instead

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...20/648250b.bak

Don't use the

-zx

switches, and do the expanding separately with

mfsadd
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2014, 02:27 PM   #4
Jordanryan
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Hi thanks Unitron for the help, I tried tbk file you put up, in Winmfs, but i get an error message of Error writing Media Inode 1, It is hard to even find a 250 gb drive anymore, so the new one is a 2 tb Western digital. Thanks so much for your help i really appreciate it.
Jordanryan is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2014, 09:38 PM   #5
jmbach
Registered User
 
jmbach's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 770
Are you running WinMFS as an administrator?
__________________
"Delay is preferable to error" - Thomas Jefferson
"If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants" - Sir Isaac Newton
jmbach is online now   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 01:32 AM   #6
Jordanryan
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Hi jmbach yes i am running windows 7 and i open Winmfs as an administrator, thanks, trying all suggestions, i am sure it is something simple i have missed.
Jordanryan is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 07:55 PM   #7
Jordanryan
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
Hi I tried again with the bak file in winmfs, with the hard drive unformated, and it installe the bak file, but it said it can't do it to 2 tb, so i used the mfsadd and it seemed to look great i put back in the tivo, but it never gets past the welcome screen. thanks for the help guys.
Jordanryan is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 09:10 PM   #8
jmbach
Registered User
 
jmbach's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 770
Try it again but don't expand. Try it with just the image on the drive. Once it works, then expand.
Check the drive with WD diagnostic first make sure everything is OK before you write the image to the drive.
__________________
"Delay is preferable to error" - Thomas Jefferson
"If I have seen further it is by standing on the shoulders of Giants" - Sir Isaac Newton
jmbach is online now   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 09:18 PM   #9
Jordanryan
Registered User
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 5
I wanted to update everyone, neither Western digital 2 tb drives worked, so i emptied a 320 gb drive and that did work, so i have tivo again, thanks Unitron for the Bak files, and all the help, and thanks jmbach for your suggestions, have a great day, you guys are great.
Jordanryan is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:15 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |