TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 12-08-2013, 09:23 PM   #1
bogart
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jersey City--The Right Bank
Posts: 33
Center Audio Channel dropout

I lose the signal to my center speaker periodically during live and recording playback. I've noticed it on CBS, but not other channels. Sometimes the commercials lose it, but not the programs; sometimes one commercial loses it while another doesn't. Now the programming is losing it.

A search shows this was a big topic in the Premiere era. But there is no recent discussion I could find.

I'm at a loss to identify the source of the problem, but it only started happening recently, after I changed to Roamio.

Any suggestions?

__________________
Bogart
______

Roamio Pro
Mini X2
bogart is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 09:14 AM   #2
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 15,956
Quote:
Originally Posted by bogart View Post
I lose the signal to my center speaker periodically during live and recording playback. I've noticed it on CBS, but not other channels. Sometimes the commercials lose it, but not the programs; sometimes one commercial loses it while another doesn't. Now the programming is losing it.

A search shows this was a big topic in the Premiere era. But there is no recent discussion I could find.

I'm at a loss to identify the source of the problem, but it only started happening recently, after I changed to Roamio.

Any suggestions?
It sounds like it could be a problem with the broadcast from the local station.

__________________
Roamio Pro (5TB Red)
TiVo Mini x4
Roamio Basic(1TB Red)/Roamio Basic refurb(stock drive)
53TB unRAID2--38TB unRAID3--33TB unRAID1a
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 01:45 PM   #3
bogart
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jersey City--The Right Bank
Posts: 33
Perhaps, but I did not notice the problem on my Premiere.

__________________
Bogart
______

Roamio Pro
Mini X2
bogart is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 02:58 PM   #4
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 15,956
Quote:
Originally Posted by bogart View Post
Perhaps, but I did not notice the problem on my Premiere.
DId you look at two recordings made from each box at the same time? Otherwise it could be an issue that just started with the station.

__________________
Roamio Pro (5TB Red)
TiVo Mini x4
Roamio Basic(1TB Red)/Roamio Basic refurb(stock drive)
53TB unRAID2--38TB unRAID3--33TB unRAID1a
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.
Page generated in 0.05236411 seconds (71.83% PHP - 28.17% MySQL) with 18 queries