TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 03-19-2015, 11:05 AM   #1
Queue's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,346
Is advanced search broke?

When I go to advanced search and enter in a term and choose either title or posts I just get a blank page with the URL http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...php?do=process

Queue is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2015, 08:54 PM   #2
David Bott
David Bott's Avatar
Join Date: Jan 1999
Location: Anywhere USA
Posts: 2,528
Hi...I am guessing this is fine for you now as the site was being worked on. If not, try clearing your browser cache.


David Bott

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

DISCLAIMER: All spelling and grammatical errors done on purpose for the proofreadingly challenged.
David Bott is offline   Reply With Quote
Thanks For This Post:
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:24 PM.
Page generated in 0.10689712 seconds (41.50% PHP - 58.50% MySQL) with 18 queries