TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools Rate Thread
Old 10-30-2013, 12:11 AM   #1
Registered User
Join Date: Apr 2013
Location: Chula Vista, CA
Posts: 164
best way to transfer from pc to tivo

What's the best way?

RusRus is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 12:32 AM   #2
Join Date: Dec 2006
Posts: 315

Surrealone is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2013, 05:31 PM   #3
Joe Siegler
Registered User
Joe Siegler's Avatar
Join Date: May 2000
Location: Garland, TX
Posts: 760
Yeah, the pyTiVo & kmttg combo works great. But it can be complicated if you're not used to manual installation of software.

The old Basic TiVo desktop works, and is simpler, but has some problems.

Joe Siegler -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

TiVo Roamio 75hr unmodified, TiVo Roamio 316hr/2TB, both OTA only.
Joe Siegler is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:43 PM.
Page generated in 0.04759192 seconds (65.37% PHP - 34.63% MySQL) with 16 queries