TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-13-2009, 12:43 PM   #1
cmeinck
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 169
Survivor No Sound FIOS?

Did anyone experience issues with Survivor on CBS last night? I'm located in NY and use FIOS. Video looks fine, but no sound whatsoever.
cmeinck is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2009, 02:29 PM   #2
DeWitt
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Summit, NJ
Posts: 421
It was fine in FIOS in NJ from the HD feed on 502.
DeWitt is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2009, 02:51 PM   #3
cmeinck
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 169
Odd, I'm going to reboot my TiVo. See if that fixes it. Worse case, it's off to AppleTV with $1.99. I've moved from DirecTV to FIOS and still somehow manage to have issues DVR'ing my favorite show.
cmeinck is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2009, 04:43 PM   #4
bkdtv
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: DC Metro Area
Posts: 7,902
Are you using your TV speakers?

If so, try changing Settings -> Sound -> Dolby Digital to PCM output.
bkdtv is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2013, 04:42 PM   #5
Babaloo
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Arrow No sound

It wasn't your Tivo, I'm in Redding CA and had the same problem, I have Directv and you could hear the music sound track but not the voice track...missed the whole show. Towards the end I turned on the subtitles and read what was being said, but when reading, you don't get to see much of the show...anyway, it was them, not your equipment.
Babaloo is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 07:07 PM   #6
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,654
You realize you're replying to a 4 1/2 year old thread. Probably not referring to the same episode.
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 07:46 PM   #7
Babaloo
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Yes

Funny, After I hit Post, I saw that it was an old post! But it we lost sound recently and didn't realize this post was this old!
Babaloo is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |