TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 10-13-2013, 09:52 AM   #1
mileydb
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
tivo mini live tuner issue

while trying to watch live tv on mini it starts playing a football game that was aired on the nfl network on october 3rd and will not change channels till the game ends. the program was never recorded. has anyone came across this issue if so any ideas on how to fix it other than swap out the tivo .
mileydb is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 11:24 AM   #2
uw69
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: Washington
Posts: 377
Have you tried unplugging the mini from the wall for a few minutes, then restarting?
__________________
2 Tivo Series 1 (Both retired)
2 Tivo Series 2, dual tuner (1 retired)
3 Tivo Series 3 (2 retired) 1 OTA
1 Roamio plus 470 hours
4 TiVo Mini's
uw69 is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 11:48 AM   #3
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,343
Quote:
Originally Posted by mileydb View Post
while trying to watch live tv on mini it starts playing a football game that was aired on the nfl network on october 3rd and will not change channels till the game ends. the program was never recorded. has anyone came across this issue if so any ideas on how to fix it other than swap out the tivo .
I had this happen back when my Minis were only a few weeks old. It seemed like a few minutes got stuck in the buffer on one of the Minis and it kept being played no matter what channel I changed it to. I think a reboot fixed the problem for me. I don't remember for sure. I do remember rebooting everything though and it was fine later. But I have not run into the issue again.

EDIT: I just looked at my old post, it was back in april when I ran into this issue. A reboot of the Mini did not fix it. It was a reboot of my Elite/XL4 that fixed the problem.
here is the thread.

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...81#post9612081

It also happened to someone else and they also had to reboot their XL4 to clear the issue.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
40TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:07 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |