TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 12-09-2013, 03:51 AM   #1
sarahfoxnz
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 18
Weird problem - NOT recording

hello.

I'm currently (now) recording 2 x movies on TIVO. This is good.

I've watched one (separate) movie which was/is set to NOT DELETE.

i want to change it so it deletes / expires in a week, and tivo advises it will; NOT record (or stop recording) one of the two movies its currently recording - due to insufficient disk space. I'll wait till it stops recording & then change the settings of my movie ive just watched.

ISSUE - if i have a programme that is set to not delete, & then change it to expire - would this not free up MORE space (& in theory delete programmes earlier ?)

why would it stop the currently-recording movie ?

Is this fixable ? (re-programme of TIVO programme & then upgrade the next time a person connects to the tovo EPG etc..)

PS, I'm in NZ.

EDIT: 1 of the movies has now finished, & i was able to edit my older movie to delete in a week. Must bea n error when recording 2 shows at a time ??

EDIT: version 11.3b6-01-2-663

Last edited by sarahfoxnz : 12-09-2013 at 04:03 AM.
sarahfoxnz is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2013, 07:33 AM   #2
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,557
Quote:
Originally Posted by sarahfoxnz View Post
hello.

I'm currently (now) recording 2 x movies on TIVO. This is good.

I've watched one (separate) movie which was/is set to NOT DELETE.

i want to change it so it deletes / expires in a week, and tivo advises it will; NOT record (or stop recording) one of the two movies its currently recording - due to insufficient disk space. I'll wait till it stops recording & then change the settings of my movie ive just watched.

ISSUE - if i have a programme that is set to not delete, & then change it to expire - would this not free up MORE space (& in theory delete programmes earlier ?)

why would it stop the currently-recording movie ?

Is this fixable ? (re-programme of TIVO programme & then upgrade the next time a person connects to the tovo EPG etc..)

PS, I'm in NZ.

EDIT: 1 of the movies has now finished, & i was able to edit my older movie to delete in a week. Must bea n error when recording 2 shows at a time ??

EDIT: version 11.3b6-01-2-663
Posting the same problem in more than one place is usually not encouraged around here, but in your particular case, you might want to post it in the NZ/AUS specific forum

http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...splay.php?f=66

in case the non-US version of the software handles that situation differently from to what most of us here are accustomed.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |