TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools Rate Thread
Old 10-01-2013, 09:40 PM   #1
Stuart F
astrohip's Avatar
Join Date: Jan 2003
Location: Houston & Brenham TX
Posts: 8,904
Recordings not syncing to clock

My problems are getting worse. In addition to missing recordings because "channel signal not available" (1-3 a day), all of my recordings are now not following the clock. Recording should start at 7:30, instead starts at 7:32. Then ends at 7:58. etc etc

Marvel Agents started at 7:08, then stopped at 8:02, s/b 7:00 to 8:00. And on and on. Every recording. The TiVo clock is correct, the To-Do list reads correctly, but the recordings seem to start/stop when they want.

Any clues? I'm going to reboot shortly, but hate to miss more recordings than I already am.

And the missing signals: Tonight it recorded a show, then when I went to Live TV after the recording ended, "no signal". This was right after it recorded on that channel.

This new Pro worked like a charm for the first three weeks of its life. All of this started within the last 4-6 days.

"Happiness is not about doing, it’s about being." - R Branson
astrohip is online now   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 03:10 PM.
Page generated in 0.10781693 seconds (40.71% PHP - 59.29% MySQL) with 16 queries