TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 01-11-2016, 10:53 AM   #1
IRJ
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 51
Audio issues Pro model

For some time now I have been getting very poor audio when using my Pro.
When replaying TV shows the speech is so poor it is near impossible to follow the dialog.
I have switched out AVRs and speakers etc. to no avail.
I have the TIVO set to Dolby Digital and the AVR connects similarly.
Other HDMI connected equipment including DVD Players do not have this issue.
Recently I also notice that when changing channel or skipping forward the volume begins low and takes a few seconds to go to normal volume. I could live with this but the poor audio is becoming a real nuisance.

Anyone had this issue?

IRJ is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump







Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Advertisements





TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media


(C) 2016 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.
Page generated in 0.10657310 seconds (36.28% PHP - 63.72% MySQL) with 18 queries