TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 09-09-2013, 10:22 AM   #1
jscozz
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 149
Audio drop out and no 30 sec skup beep?

Not sure of this is TV/HDMI related or Tivo related. The 30-seocnd skip (used sel-play-sel-30-sel code) does not make the tone sound any more... and on some occasions I notice that after changing a channel or skipping, the audio is muted for a few seconds. Never had that problem on this TV with Series 3... although my series 3 was connected with component cable since the HDMI port dies a few years ago. Anyone see these things on their Tivo? Any ideas?
jscozz is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2013, 10:52 AM   #2
fdisker2000
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: JBLM, WA
Posts: 83
I am not sure about the muted audio but the TiVo sounds will not be heard if the TiVo is outputting Dolby Surround because the TiVo can only play them when outputting stereo.
fdisker2000 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |