TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 09-06-2013, 01:15 PM   #1
Registered User
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,094
TiVo Premiere green screen help

for the second time in as many months, my Premiere is green-screening. Each time, I filled about half of the drives capacity, and then crash time.

The drive is a WD 1 TB AV series drive, which is a replacement of the original, 320mb drive which failed.

I used an image found here, and then updated, etc.

Question: is there a technical reason why the drive, or the TiVo software, may invoke errors when 500mb is used up, as I can't see why the drive would error being 50% full.

I'd like to try one more time, but am nervous there's some reason the green-screen keeps happening which I don't understand...

for example, could a bad tuning adapter, or cable card cause errors on the drive somehow....or a failing power supply....how can you eliminate all the possibilities? If I run the WD drive software, and it comes back fine, then what - could it be a heat problem as well?


Last edited by tvmaster2; 09-08-2013 at 11:53 AM. Reason: addition
tvmaster2 is online now   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:36 AM.
Page generated in 0.10688496 seconds (40.05% PHP - 59.95% MySQL) with 18 queries