TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Roamio DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 04-25-2014, 11:09 AM   #61
HSW
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicagoland
Posts: 76
Michael called me back and said they made this a "national ticket" so it should get a lot of attention.
__________________
2-Premieres.
1-Roamio-Pro

Lots of other stuff
HSW is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 11:23 AM   #62
gweempose
Registered User
 
gweempose's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Northbrook, IL
Posts: 1,870
Quote:
Originally Posted by HSW View Post

Michael called me back and said they made this a "national ticket" so it should get a lot of attention.
This is encouraging news. Thanks for the update!
__________________
(1) Roamio Pro
(1) Premiere XL4
(1) Premiere XL
(3) Minis

gweempose is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 12:56 PM   #63
drebbe
Carbon Blob
 
Join Date: Apr 2012
Location: Sector 7G
Posts: 119
Quote:
Originally Posted by HSW View Post
Michael called me back and said they made this a "national ticket" so it should get a lot of attention.
Yes, I just got an email from Comcast Executive care saying something similar i.e., that the problem has been escalated.
drebbe is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 02:34 PM   #64
HSW
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicagoland
Posts: 76
Just got a call from Comcast; they said it was a "server migration" issue and that it has been corrected. My VOD(60089) is now working.
__________________
2-Premieres.
1-Roamio-Pro

Lots of other stuff
HSW is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 03:13 PM   #65
TiVoJimmy
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 49
Quote:
Originally Posted by HSW View Post
Just got a call from Comcast; they said it was a "server migration" issue and that it has been corrected. My VOD(60089) is now working.
Good to hear, I'll have to try it when I get home (60089). Did you have to reboot the TiVo?
TiVoJimmy is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 03:38 PM   #66
HSW
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicagoland
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by TiVoJimmy View Post
Good to hear, I'll have to try it when I get home (60089). Did you have to reboot the TiVo?
No. Both Roamio and Premiere units working without re-boot.
__________________
2-Premieres.
1-Roamio-Pro

Lots of other stuff
HSW is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 03:50 PM   #67
gweempose
Registered User
 
gweempose's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Northbrook, IL
Posts: 1,870
Quote:
Originally Posted by HSW View Post

Just got a call from Comcast; they said it was a "server migration" issue and that it has been corrected. My VOD(60089) is now working.


I'm away from home, but I was so excited by this news that I used the Slingbox app on my phone to check. Xfinity VOD is indeed working for me as well. No reboot necessary. To be honest, I'm shocked Comcast figured out the problem so quickly. Given their track record, I was prepared to wait months.
__________________
(1) Roamio Pro
(1) Premiere XL4
(1) Premiere XL
(3) Minis

gweempose is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 04:10 PM   #68
HSW
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicagoland
Posts: 76
Quote:
Originally Posted by gweempose View Post


I'm away from home, but I was so excited by this news that I used the Slingbox app on my phone to check. Xfinity VOD is indeed working for me as well. No reboot necessary. To be honest, I'm shocked Comcast figured out the problem so quickly. Given their track record, I was prepared to wait months.
The national repair center has the only comcast reps that have a clue about anything.
__________________
2-Premieres.
1-Roamio-Pro

Lots of other stuff
HSW is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2014, 04:22 PM   #69
NorthAlabama
tabasco rules
 
NorthAlabama's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: rocket city, al
Posts: 2,608
Quote:
Originally Posted by HSW View Post
The national repair center has the only comcast reps that have a clue about anything.
so very, very true. i refuse to call comcast again. when i need help, i drive to the local office, and talk face to face with a rep. i've saved hours of time, and loads of frustration.
__________________


The truth will set you free. But not until it is finished with you. - David Foster Wallace
NorthAlabama is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 07:00 AM   #70
dmk1974
DA BEARS!!!
 
dmk1974's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Cary, IL
Posts: 524
Working again here in Cary (60013).
__________________

TiVo Premiere 4 w/Lifetime (318 hr)
TiVo Premiere 4 w/Lifetime (77 hr)
TiVo Mini w/Lifetime (x4)
TiVo Stream
dmk1974 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2014, 06:57 PM   #71
Yuterald
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: NashVegas, USA
Posts: 47
I can tell you that in Nashville, TN I'm getting the same error. I just got a Roamio since Xfinity went live in Nashville and I get the 2 second 'freeze' for any VOD. I'm waiting for a call back from Tech level 2 who FINALLY got my pay stations working today.
__________________
If it was easy, everyone would be doing it.
Yuterald is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 03:16 PM   #72
caryrae73
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: Stillwater, MN
Posts: 68
I got a Roamio yesterday just the basic one and installed the cable card and got it activated. XOD has not worked since. At first I couldn't even get into XOD and would get an err-2 error (whatever that means) now all day today I can get into on demand but it will only play shows for 2 seconds then freezes. Comcast tried getting to work but no luck I do have a tech coming Monday. I never had a problem when I had my premiere. Hopefully it's just the card is bad.
caryrae73 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2014, 03:27 PM   #73
Yuterald
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: NashVegas, USA
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by caryrae73 View Post
I got a Roamio yesterday just the basic one and installed the cable card and got it activated. XOD has not worked since. At first I couldn't even get into XOD and would get an err-2 error (whatever that means) now all day today I can get into on demand but it will only play shows for 2 seconds then freezes. Comcast tried getting to work but no luck I do have a tech coming Monday. I never had a problem when I had my premiere. Hopefully it's just the card is bad.
I got it fixed and had that same problem. Here's what I suggest - call Tivo (NOT comcast). They will call the Comcast Tier 2 Tech support based in CO and they will work with you until it's fixed. It took the tech until the next day to get it corrected - he escalated to the Head Unit team. You don't need a tech to come out.
__________________
If it was easy, everyone would be doing it.
Yuterald is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 09:34 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |