TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-28-2013, 07:59 PM   #1
go470sailing
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 7
Big Grin Tivo Premier XL4 Search Comes up with Sound Muted

I have 3 customers reporting the same thing....Tivo Premier XL4, all searching Netflix or Youtube....Half to 3/4ths of the time the search happens, the sound from the resulting item is muted. I just searched Breaking bad episode 1 and it came up muted.

All hookup's are HDMI, tv's are Samsung, and the sound is being processed through a Marantz SR 6007, and it seems to be muted.

Anyone else see this? Any suggestions would be greatly appreciated
go470sailing is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2013, 03:03 AM   #2
sheshechic
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 26
It's happening on one of my two Premiere XL. I'll need to check our XL4.
sheshechic is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:05 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |