TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 08-21-2013, 06:10 PM   #1
Just the facts ma'am
scandia101's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: MN, greater TC metro area
Posts: 10,461
Roamio ad on home page link doesn't work

Your link from the roamio ad on the home page leads to a page not found message because you have the /home part included twice.

Link should be .com/home/...

Your link has .com/home/home/...

discipuli nostrum bardissimi sunt.
- Assuming based on evidence is not the same as knowing.
- If you want to argue with me at least use some actual facts instead of making it up.
scandia101 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2013, 08:22 PM   #2
Peter Redmer
Registered User
Peter Redmer's Avatar
Join Date: Jan 2008
Posts: 313
Thanks! Fixed now.

Peter Redmer
Administrator, Capable Networks
Peter Redmer is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.
Page generated in 0.10778403 seconds (42.25% PHP - 57.75% MySQL) with 18 queries