TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old Yesterday, 06:16 PM   #1
atmuscarella
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rochester NY
Posts: 3,889
Win 10 & TiVo Desktop

Hello all,

I bought a new laptop (got a Dell Inspiron 15 i15547-5033sLV Signature Edition from Microsoft for $400 on a black Friday deal) and decided to put Windows 10 Technical Preview on it.

Everything seems to be working fine except Bluetooth (my Motorola bluetooth mouse does not work under Win 10 but did work fine under Win 8.1).

I have installed the last free version of TiVo Desktop and transfered some shows and it seems to work fine and the videos seem to be playing correctly. I do use Ninite.com to install and maintain software and did install the K-Lite Codecs they have available along with dozen or so other programs.

So it looks like TiVo Desktop and Win 10 will play nice. To bad TiVo doesn't update the software so users could stream shows from their TiVos to their computers for those that have download restrictions. I have multiple computers running TiVo desktop and I can stream downloaded shows between the computers so it doesn't seem like it would be a big deal to also stream from my TiVos.

So far Win 10 also seems pretty clean and runs well on my laptop. I also have a HDHomeRun OTA network tuner and that works fine in Win 10 also - but no media center.
__________________
atmuscarella
R.I.P. - 04/04 - Dish 510
09/05 - Humax T-800
R.I.P. - 08/06 - TiVo
05/08 - TiVo HD
06/08 - Panasonic 50PZ800U 50" Plazma!!
03/10 - Series 3
11/10 - Premiere
09/13 - Roamio
atmuscarella is offline   Reply With Quote
Old Today, 10:34 AM   #2
worachj
Registered User
 
worachj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Eagan, MN
Posts: 822
Good to know, thanks for reporting your findings! How does it work pulling shows from the PC using desktop server?

Off topic: I hate the Metro interface on Desktop Win 8 and I ignore it completely by using the 'Class Shell' add-on. Is the Metro interface still the controlling interface on Win 10?
__________________
S2, S3 (OTA), TiVo Hd, Premiere (OTA), Roamio Basic (Comcast Cable).
worachj is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |