TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-09-2013, 06:03 PM   #1
david0406
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Model TCD240080 compatible with FiOS

Can anyone tell me if TiVO model in title of thread is compatible with Verizon FiOS. I have been offered one by a family member. This box has lifetime service. Not sure how all this works.
david0406 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2013, 06:18 PM   #2
turbobozz
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: MD/VA
Posts: 211
unlikely to be compatible in a pleasing way.
S2 isn't made for cable cards, so at best you would be recording from a cable box via composite or s-vid.

http://www.tivopedia.com/model-tivo-tcd240080.php

Last edited by turbobozz : 07-09-2013 at 06:18 PM. Reason: link to info
turbobozz is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2013, 07:37 PM   #3
david0406
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by turbobozz View Post
unlikely to be compatible in a pleasing way.
S2 isn't made for cable cards, so at best you would be recording from a cable box via composite or s-vid.
Well really wasn't concerned with recording as it was just going to be put on an analog kitchen television. I was really just concerned as to whether or not it would even work.
david0406 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2013, 10:31 PM   #4
turbobozz
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: MD/VA
Posts: 211
Quote:
Originally Posted by david0406 View Post
Well really wasn't concerned with recording as it was just going to be put on an analog kitchen television. I was really just concerned as to whether or not it would even work.
S2 tunes analog, and Fios doesn't do analog channels directly.
If you don't care about recording, I'd suggest using one of their set top boxes that can put out w/e input your tv needs.
(They have set top boxes that can do the RF channel 3/4 like like VCRs did, if necessary.)
turbobozz is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2013, 10:54 PM   #5
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,080
It will work, with a set-top box.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:45 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |