TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools Rate Thread
Old 07-27-2013, 05:18 PM   #1
magnox
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 22
No Play option?

My bank cancelled my card, so TiVo didn't get paid, and within a couple of weeks (I was out of town) one of my tivos was deactivated. Nothing recorded. Fast forward. I added my new card to the account, both tivos and the mini charged ok. Account says good standing.

On the mini I like to the 4 tuner TiVo and programs show up in the list but theres no option to play them? just delete etc...

I can however browse to the other TiVo and and play programs off that.

Ive tried rebooting all pieces, even reset to factory on the mini... anyone have any ideas?
magnox is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2013, 08:24 PM   #2
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 4,367
Verify that all of the MAKs are the same and that all of the proper options are enabled on the TiVo
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2013, 08:29 PM   #3
magnox
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 22
ok, thanks. Oddly though new recordings do appear to have the play option.
magnox is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2013, 08:46 PM   #4
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 4,367
Curiouser and curiouser. What happens when you access that TiVo from the other TiVo?
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 10:15 AM   #5
magnox
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 22
So, everything i record now plays fine.

Everything before my account was stopped has no play option.

If i delete the program, then go into recently deleted and restore... the program now has the play option. Pain in the butt but a solution.
magnox is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:06 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |