TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Mini
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 3.67 average.
Old 09-12-2013, 09:59 AM   #31
Registered User
Join Date: Dec 2007
Posts: 797
BTW, this is not just a mini issue. It's a Tivo issue. I also experience this (including again last night) when viewing content from one XL4 through another XL4 - there are minis attached to each XL4, but they were not "actively" being used on either unit.

wmhjr is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2013, 10:55 AM   #32
I dumped SDV / cable
Join Date: Jan 2000
Location: New York
Posts: 2,101
Hmmm. I got an error last night during the streaming of a show from one XL to another XL. This is the first time it happened, and it blew. I forgot to write down the V number (my bad). I had to select the source XL through the menus, and navigate to the show I was watching to resume playback

It was very annoying, and not something I would not be willing to live with if it happened more than once every few months.

I don't stream that often, so it's not surprising that I haven't seen this before. Since the Mini is always streaming, I will definitely be holding off on purchasing one...

DCIFRTHS is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.
Page generated in 0.11268902 seconds (41.09% PHP - 58.91% MySQL) with 16 queries