TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-25-2013, 02:05 AM   #1
TiVo_Fanatic
Registered User
 
TiVo_Fanatic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Pa
Posts: 508
Blackout screen while using Pandora ?

Is there anyway to black out the screen on the Elite while using Pandora ?

I'd like to use it while I leep but the light from the screen will bother me.
__________________
TiVo S3 OLED - 250GB - Lifetime
TiVo S4 Elite - 2TB - $6.95 Monthly

Interested in trying to earn a free PSVita, then check
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
out & PM me for help.
TiVo_Fanatic is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2013, 04:04 AM   #2
PCurry57
Liberal Hippie Chick
 
PCurry57's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Dallas, TX
Posts: 256
Quote:
Originally Posted by TiVo_Fanatic View Post
Is there anyway to black out the screen on the Elite while using Pandora ?

I'd like to use it while I leep but the light from the screen will bother me.
I use the optical connection to my surround system, and turn the TV off.
__________________
{DirecTiVo}
HNS SD-DVR40{retired}
HNS SD-DVR80{retired}
----
TiVo Premiere [746320]+WD1TB w/slide remote(original)
TiVo Premiere [746500]+WD1TB
TiVo Stream (happily streaming to Android)
PCurry57 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2013, 09:10 AM   #3
billbillw
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Atlanta
Posts: 147
Quote:
Originally Posted by PCurry57 View Post
I use the optical connection to my surround system, and turn the TV off.
Same here. I start Pandora, turn off the TV. However, I've found that the Tivo Pandora feed stops after a few hours. Then of course, you have to turn the TV back on, and restart it. I really wish the Tivo Android App allowed you to start and manage Pandora.
billbillw is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2013, 02:10 PM   #4
ffitzgerald39
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: Buffalo Grove, Illinois
Posts: 24
Blackout screen while using Pandora ?

This is an option on other platforms. With my Sony internet connected TV the Pandora application has the option of screen saver with album art or a black screen. This is one of the reasons I use it instead of the Tivo application. Not much hope Tivo will ever update the program.
ffitzgerald39 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:57 PM   #5
Bigg
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Hartford- New Haven CT
Posts: 3,566
Yeah, turn the TV off. Most of these internet radio streams have a time-out, even the Pandora subscription is something like 8 hours on a PC.
__________________
My Place: Premiere XL4 Lifetime 3/26/13 XFinity
3 TiVo Mini's on MoCA
Formerly Win MCE 3TB Ceton4 XFinity
Parents: XFinity Motorola AnyRoom DVR
80 HR Series 2 Lifetime 4/11/04 DEAD as of 11/2010
Bigg is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |