TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 02-01-2013, 12:07 PM   #1
jaredmwright
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bay Area
Posts: 210
Best Buy Premiere $34.99

Best Buy has the TiVo Premiere 2 Tuner on sale for $34.99. Thinking of picking one up as a spare for parts alone at this price. Must be getting ready for a refresh to Series 5 or the new TiVo mini.

http://www.bestbuy.com/site/TiVo%26%...35&strClr=true
__________________
TiVo XL4 (2TB) HDMI/MoCa
TiVo Roamio Plus (3TB) HDMI/ETHERNET/MoCa & Slingbox 350
(4) - TiVo Mini (MoCa) HDMI, two on each TiVo
DirecTV HR22 HDMI/ETHERNET & Slingbox Solo
jaredmwright is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 12:11 PM   #2
Chimpware
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 334
It is at one store only in California. Doesn't sound like getting ready for anything to me.
Chimpware is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 12:14 PM   #3
jaredmwright
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bay Area
Posts: 210
Good point, missed that small but important detail. Still, if you leave nearby it is a great deal for the remote and spare parts alone.
__________________
TiVo XL4 (2TB) HDMI/MoCa
TiVo Roamio Plus (3TB) HDMI/ETHERNET/MoCa & Slingbox 350
(4) - TiVo Mini (MoCa) HDMI, two on each TiVo
DirecTV HR22 HDMI/ETHERNET & Slingbox Solo
jaredmwright is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 12:42 PM   #4
Ky_Shag
Shaggy Dog
 
Join Date: Jan 2012
Location: Louisville,KY
Posts: 39
•TiVo Premiere service is $14.99 per month; additional TiVo Premiere(s) $12.99 per month.*
*Minimum 1 year service plan required. Early termination fee and other restrictions apply.
•Product Lifetime service for first TiVo Premiere is $499.99; additional TiVo Premiere(s) $399.99.
Ky_Shag is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 12:59 PM   #5
reubanks
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 262
Quote:
Originally Posted by Chimpware View Post
It is at one store only in California. Doesn't sound like getting ready for anything to me.
Actually no. The way Best Buy does their "in store clearance" deals don't seem to show up in a site search. You can go back one page http://www.bestbuy.com/site/olstempl...at231700050017 and then click on "Change Store"...

You may or may not have any luck finding one at your local store, but I just did! (I actually see several around my area.)

Randy
__________________
1 Series2 ST w/500GB Lifetime
1 THD w/WD20EVDS
1 THD w/2TB Hitachi where the noise doesn't matter so much. Lifetime
1 HDXL w/WD20EADS and Lifetime
1 THD stock Lifetime. Smouldering wreckage...
reubanks is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 01:12 PM   #6
jaredmwright
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bay Area
Posts: 210
You are correct, changing the store does show them on clearance in my area also. Definitely a good deal for someone looking to add to their account.
__________________
TiVo XL4 (2TB) HDMI/MoCa
TiVo Roamio Plus (3TB) HDMI/ETHERNET/MoCa & Slingbox 350
(4) - TiVo Mini (MoCa) HDMI, two on each TiVo
DirecTV HR22 HDMI/ETHERNET & Slingbox Solo
jaredmwright is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 01:31 PM   #7
P42
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Location: 01460
Posts: 1,235
A cheap way of getting a spare power supply, hard drive and remote....for ones Lifetime Tivo, then sell the board on Ebay.
P42 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 02:31 PM   #8
Loach
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Omaha, NE
Posts: 373
Makes me wonder if Best Buy is going to stop selling Tivos altogether? When I was shopping for mine, my local store had a tiny Tivo display with only a couple of the base Premiere models in stock. Had to search for it. No Premiere 4's or XL4's at all, and only a few accessories like the wireless adapter.
Loach is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 03:03 PM   #9
bobdole888
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Thanks. Changing the store worked for me. I was able to pick a store close to me that has the tivo on clearance.

Is there anyway to add this tivo existing account without 1 year commitment?
If not, it's still nice to have the spare parts. Just the 250gb HDD is worth the $35 price already.
bobdole888 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 03:17 PM   #10
MeInDallas
Registered User
 
MeInDallas's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Dallas, Texas
Posts: 835
Several of them here in the Dallas area if anyone is interested thats close by.
MeInDallas is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 03:32 PM   #11
reubanks
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 262
Los Angeles/Orange County seems to be sold out already, but there seems to be a few in the San Diego area.
__________________
1 Series2 ST w/500GB Lifetime
1 THD w/WD20EVDS
1 THD w/2TB Hitachi where the noise doesn't matter so much. Lifetime
1 HDXL w/WD20EADS and Lifetime
1 THD stock Lifetime. Smouldering wreckage...
reubanks is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 03:44 PM   #12
jrtroo
User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,514
Quote:
Originally Posted by bobdole888 View Post
Thanks. Changing the store worked for me. I was able to pick a store close to me that has the tivo on clearance.

Is there anyway to add this tivo existing account without 1 year commitment?
If not, it's still nice to have the spare parts. Just the 250gb HDD is worth the $35 price already.
LIFETIME!
__________________
TiVo Owner
jrtroo is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:04 PM   #13
Ky_Shag
Shaggy Dog
 
Join Date: Jan 2012
Location: Louisville,KY
Posts: 39
its a 320 gig not 250
Ky_Shag is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:04 PM   #14
bobdole888
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
Quote:
Originally Posted by jrtroo View Post
LIFETIME!
@$399, lifetime is a bit too costly. I'm hoping the $50 lifetime deal can be used. But I think this unit needs to be activated first.

I still don't know how Tivo keeps track of which unit have 1yr commitment and which ones don't. Particularly when there are refurbished units in the mix which may have been activated multiple times.
bobdole888 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:07 PM   #15
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
Quote:
Originally Posted by bobdole888 View Post
I still don't know how Tivo keeps track of which unit have 1yr commitment and which ones don't. Particularly when there are refurbished units in the mix which may have been activated multiple times.
I think it would be simple considering each Tivo has a unique service number.
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:25 PM   #16
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,215
Quote:
Originally Posted by bobdole888 View Post
I still don't know how Tivo keeps track of which unit have 1yr commitment and which ones don't. Particularly when there are refurbished units in the mix which may have been activated multiple times.
Refurbished units are issued a new service number and serial number. All TiVos are unique and they can easily tell how long they have been activated.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:29 PM   #17
cheese toast
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 19
Thanks for the heads up OP, picked one up for the bedroom. $27 out the door after a couple of reward certificates.
cheese toast is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:33 PM   #18
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,074
Quote:
Originally Posted by Loach View Post
Makes me wonder if Best Buy is going to stop selling Tivos altogether?
I assume it's on clearance in favor of the larger (500 GB?) version of the Premiere that's current now. (Side note: I tried to look this up just now on tivo.com, and they only describe the drive size in annoying hand-wavy non-units of "Up to 75 hours of HD" and "Up to 650 hours of SD".)
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:36 PM   #19
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,215
Yes this is the older one. I think it was 45 hours HD and 400 hours SD.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:37 PM   #20
Loach
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Omaha, NE
Posts: 373
Quote:
Originally Posted by wmcbrine View Post
I assume it's on clearance in favor of the larger (500 MB?) version of the Premiere that's current now. (Side note: I tried to look this up just now on tivo.com, and they only describe the drive size in annoying hand-wavy non-units of "Up to 75 hours of HD" and "Up to 650 hours of SD".)
Ah yes, you're probably right. Looking closer at my local Best Buy's clearance listing it states "Records up to 45 hours of HD programming" so clearly not the newer 500MB Premiere.
Loach is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:49 PM   #21
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,179
I already have a deactivated Premiere lying around waiting for the $50 lifetime offer that will never come.
__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:50 PM   #22
swerver
Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 199
Can I use this just for streaming from another tivo without paying the monthly fee or lifetime and without a cable card? I'm thinking no, just making sure thanks.
swerver is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:54 PM   #23
bobdole888
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 38
crap!
Just got an email from bestbuy saying that they cancelled my order because the item is no longer available.
bobdole888 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 04:57 PM   #24
reubanks
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 262
Quote:
Originally Posted by bobdole888 View Post
crap!
Just got an email from bestbuy saying that they cancelled my order because the item is no longer available.
I got that the first time I tried in LA. It took me 4 tries at different stores to finally find one that took.

Randy
__________________
1 Series2 ST w/500GB Lifetime
1 THD w/WD20EVDS
1 THD w/2TB Hitachi where the noise doesn't matter so much. Lifetime
1 HDXL w/WD20EADS and Lifetime
1 THD stock Lifetime. Smouldering wreckage...
reubanks is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 05:01 PM   #25
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 25,215
Quote:
Originally Posted by swerver View Post
Can I use this just for streaming from another tivo without paying the monthly fee or lifetime and without a cable card? I'm thinking no, just making sure thanks.
Nope. Can't stream without service.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 05:09 PM   #26
lessd
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: CT
Posts: 6,003
Quote:
Originally Posted by bobdole888 View Post
@$399, lifetime is a bit too costly. I'm hoping the $50 lifetime deal can be used. But I think this unit needs to be activated first.

I still don't know how Tivo keeps track of which unit have 1yr commitment and which ones don't. Particularly when there are refurbished units in the mix which may have been activated multiple times.
When TiVo does a so called refurbish job (IMHO TiVo just gives you a new TiVo) the TSN has a code, to best I can tell the 2nd set of numbers than contains a 1 in the 3rd place IE (746-001x-xxxx-xxxx) and the box is brown with just the TiVo TSN and model number on it.
__________________
Les Daniels

_____________________________________________
3 Roamio Plus upgraded to 2Tb & 3Tb, and 2 Minis,
lessd is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 07:27 PM   #27
JohnnyO
Crimper
 
Join Date: Nov 2002
Location: Twin Cities, Minnesota
Posts: 307
Quote:
Originally Posted by Dan203 View Post
Yes this is the older one. I think it was 45 hours HD and 400 hours SD.

Dan
Seems like a good deal if you were planning to upgrade the harddrive using JMFS.

I'm on the fence about upgrading from my TivoHD units. Both have lifetime. Maybe I should dip my toe. I would like to see if Xfinity OnDemand works well.
It seems there is no time limited "deal" for Product Lifetime, so I could get a unit now and see how it goes.

John
JohnnyO is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 08:27 PM   #28
eric102
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 108
My BB has the XL's on clearance for $99, I think I'll grab one.
eric102 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 08:29 PM   #29
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,010
I see one of the 320GB premieres by me for $34.99. So I am able to get this and am not required to get service? If that is the case I will order it so they can hold it for pick up. Then I can use it for spare parts.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2013, 08:38 PM   #30
JohnnyO
Crimper
 
Join Date: Nov 2002
Location: Twin Cities, Minnesota
Posts: 307
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post
So I am able to get this and am not required to get service?
It looks like service is required, based on the bestbuy.com entry I looked at.

None of the stores in my area have the unit listed on clearance.
JohnnyO is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:27 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |