TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-20-2013, 12:05 PM   #1
rheitzman
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Missing Channels - Charter

Premier - Charter with Tuning Adapter(TA) and CableCard.

I was receiving all my subscribed channels last week. This week a few HD channels show the screen that it is searching for a signal. On one of the channels I happened to see a weak signal come and go (pixelated for a few seconds then 0 signal, repeat a few times.)

I have used both tuners to test signal under the TA, DVD Diagnostics screen and neither tuner sees a good signal.

The DVR and TA have been power cycled and Charter has sent a reset to the TA. The truck should be here this afternoon.

Is there any chance this is a TiVo issue and not a Charter problem? What issue/how should I check for TiVo issues?
rheitzman is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 11:28 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |