TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-14-2013, 03:27 PM   #1
saramj
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: New Jersey
Posts: 234
Cool Was there a recent software update???

I am using a dual tuner Priemire. Recently I noticed that the current time is now showing in the upper right hand corner of the screen and when you are watching a recorded show the counter shows as well as the current time. This looks very similar in the old days with my Seires Two when you press play, select, play, 9, select to show the time. The box is still using the current software of 20.2.2.1.
My wife stated the TiVo rebooted in the middle of one of her shows a few days ago and then the time was there. This shows all the time while watching live TV as well as the counter and time while watching a recorded program. This is not the time that shows below the preview window when you hit the TiVo button and are looking at what has recorded or any of the other menus where you see the preview window.
Is this a new Easter Egg? But I have no idea of the button combinations she hit.
saramj is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 05:24 PM   #2
steve614
what ru lookin at?
 
steve614's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Dallas, TX
Posts: 10,722
The clock functionality has always been in the Premiere software.

If your clock is currently on, then the [Select] [Play] [Select] [9] [Select] remote sequence should turn it off.

It might be easier to do this while playing back a recorded program, and you might have to add an extra Select at the beginning (SSPS9S) unless you are using the SDUI.
__________________
The Man Prayer: I'm a man ...... I can change ...... If I have to ...... I guess.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

F*CK CANCER!
steve614 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 05:28 PM   #3
moyekj
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Mission Viejo, CA
Posts: 9,299
Quote:
Originally Posted by steve614 View Post
It might be easier to do this while playing back a recorded program, and you might have to add an extra Select at the beginning (SSPS9S) unless you are using the SDUI.
Thankfully with last software update during recorded program playback (i.e. not live tv) when you press Select it no longer brings up the Mini guide, so SPS codes can be entered normally using HDUI. Only during live tv does Select bring up Mini Guide now.
__________________
Roamio Pro, Elite, Premiere
Cox - Motorola CableCards & TAs
Slingbox 350 via TiVo Mini & TiVo Stream for remote viewing

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
moyekj is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:09 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |