TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Underground Playground > TiVo Underground
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-16-2014, 12:49 AM   #1
az1097
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 73
Transferring recorded copy protected shows

How copy protected shows which are most of my recorded shows can be transferred between Tivos?
az1097 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 01:15 AM   #2
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,826
You can't, hence the copy protection imposed by the cable company. With premiere and newer, you can still stream it.

Transferring = copying
__________________
Series 2 (PLS, sold)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "652")
Roamio! Oh, wait, Its Juliet!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 11:21 AM   #3
az1097
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by ThAbtO View Post
You can't, hence the copy protection imposed by the cable company. With premiere and newer, you can still stream it.

Transferring = copying
Is there any way at all to make it possible on Premieres and Roamios?
az1097 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 11:28 AM   #4
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,251
Quote:
Originally Posted by az1097 View Post
Is there any way at all to make it possible on Premieres and Roamios?
Transfer? No.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 11:57 AM   #5
az1097
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by lpwcomp View Post
Transfer? No.
It has been mentioned to me that transfer is possible on S3 boxes with a hack; Is that true? I'm wondering if such hack is also available for Premieres and Roamios.
az1097 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2014, 12:14 PM   #6
lpwcomp
Registered User
 
Join Date: May 2002
Location: John's Creek, Georgia
Posts: 5,251
Quote:
Originally Posted by az1097 View Post
It has been mentioned to me that transfer is possible on S3 boxes with a hack; Is that true? I'm wondering if such hack is also available for Premieres and Roamios.
It isn't.
__________________
James L. Sutherland
"You know TiVo users. Bunch of b****y little girls" TiVoAxe

"Jessica Fletcher visits Midsomer. Carnage ensues!"
lpwcomp is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |