TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-05-2012, 10:43 AM   #1
skierrob
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 31
Hulu problem

When I launch Hulu, I can select a TV show to play. At that point, my screen shows something akin to snow while the audio plays the first commercial. Then, my screen turns black and I hear no audio and see no video.

If I return to live TV, my screen is still black but I can hear audio from the live TV channel. To resolve the issue, I have to turn off the TV and turn it back on again.

It appears that this is possibly an HDCP issue; however, I have no issues with HDCP with live TV, recordings, going in and out of Tivo menus or with Netflix or other apps like Pandora.

I've even set my Tivo to only output 1080i and it still does this with Hulu.

Anyone else have similar symptoms? Any known solutions?

Thanks!
skierrob is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:26 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |