TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 08-17-2012, 01:58 PM   #1
pianoguru
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose,CA
Posts: 4
Not receiving one channel - 747

For some reason, I can receive all the other channels, locals, HBO, etc. on my 1 month old Premier XL4, but all of a sudden just get a blank screen when tuning to the cooking channel, 747. Reset by me and comcast has had no effect.
__________________
Sid
pianoguru is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 02:25 PM   #2
sharkster
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: NV
Posts: 2,259
There is a form on the Tivo website where you can report missing channels. Or you can call them and they will do it. I've had this issue before and Tivo seems to be really good about straightening it out.
sharkster is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 02:32 PM   #3
pianoguru
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: San Jose,CA
Posts: 4
Thanks, I'll try that. I wanted to Chat but apparently not available
__________________
Sid
pianoguru is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |