TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-23-2013, 11:41 PM   #1
susandennis
Registered User
 
susandennis's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Seattle, WA USA
Posts: 99
v52 Seattle Comcast - missing only a few channels

I have a Premiere on 1 tv and a Series 3 on another tv - two separate rooms.

All of a sudden today, both are choking on a small handful of channels. The rest seem to be fine.

Anyone in Seattle, with Comcast have any issues with 104, 109, 112 or 114? (4, 9, 12 and 14 are fine) I'm in Pioneer Square.

Comcast can't find anything so they are sending someone out on Thursday but I can't believe the fix is here. It's not critical. I'm not missing any content, I just think it's weird.
__________________
susan dennis
http://susandennis.com
Seattle, WA
susandennis is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2013, 01:33 AM   #2
tomlavelle
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 9
It's happening to me, too (2x Series3, Comcast cable cards, Seattle)

I noticed yesterday/today that I have a bunch of channels for which I get no signal - I'm not sure what's happened - perhaps Comcast finally implemented switched digital video?

http://support.tivo.com/app/answers/...dv/r_id/100041
tomlavelle is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2013, 10:08 AM   #3
susandennis
Registered User
 
susandennis's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Seattle, WA USA
Posts: 99
Oh! Tom, Thanks so much for the reply. It reminded me to come back here and report what happened.

It took Comcast 2 three hour visits to figure out that the problem was the same throughout my condo building and it occurred because they reassigned some bytes on the digital end that hit up against an old analog CCTV system we had still going so that we could see who was at the front door.

They removed that from the system and the four channels came right back.
__________________
susan dennis
http://susandennis.com
Seattle, WA
susandennis is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |