TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-16-2007, 06:42 PM   #1
Yorkshireexile
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 38
Dead TiVo

My four year old series 2 was working fine last night. Now it shows a blank screen and the green power light is not on. Have it unplugged now in the remote hope that it is some overheating issue. Is there much chance of this being anything user serviceable.? I do hate to give up that lifetime subscription!

My old series 1 in the other room is still going strong after some 6 years.
__________________
Tim
Yorkshireexile is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 06:56 PM   #2
phox_mulder
I get paid 2watch TV
 
phox_mulder's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 5,438
No power light, I'd have to guess the power supply has given up the ghost.

Pretty sure Weaknees.com has them, maybe even the TCF Store?


phox
__________________
Panasonic Viera TH-46PZ800U 46" Plasma HDTV

TiVo S3-65 HD Hours-Lifetime
TiVo HD 20 HD Hours
DirecTV HR21-700 80+ HD Hours
DirecTV HR20-100 80+ HD Hours
Harmony 880 Remote Control
phox_mulder is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 07:04 PM   #3
wscannell
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,352
You can also call TiVo. I believe that they will exchange it for 150 and you can keep your lifetime.
wscannell is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2007, 07:04 PM   #4
Yorkshireexile
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 38
I should have mentioned that when the TIVO is unplugged the picture from the cable box shows. When plugged in the screen goes blank, but with some illumination. So there must be some power somewhere.
__________________
Tim
Yorkshireexile is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 06:07 PM   #5
Yorkshireexile
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 38
Just to follow up. I did (some time ago) buy a replacement power supply from Weak knees - installation was simple and it fixed all the problems.
__________________
Tim
Yorkshireexile is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 04:35 AM   #6
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,451
Quote:
Originally Posted by Yorkshireexile View Post
Just to follow up. I did (some time ago) buy a replacement power supply from Weak knees - installation was simple and it fixed all the problems.
Did you send in the old supply?

What model is that TiVo?
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2012, 06:51 AM   #7
Yorkshireexile
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 38
This was a series 2. I did not send in the old power supply, as far as I recall no one asked for it. This was all some 4-5 years ago and the unit is still running fine.
__________________
Tim
Yorkshireexile is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:03 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |