TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Forum Extras > Forum Operations Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-16-2012, 05:24 PM   #31
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 70,889
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by eddyj View Post
Happening now pretty consistently. But was fine all day.
Quote:
Originally Posted by eddyj View Post
But not always. Last post was fine.
So, it's consistently inconsistent, is that what you're saying?




EDIT TO ADD: This post took ~45 seconds to submit.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2012, 05:28 PM   #32
eddyj
Registered User
 
eddyj's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: South Florida
Posts: 48,875
Quote:
Originally Posted by Fofer View Post
So, it's consistently inconsistent, is that what you're saying?




EDIT TO ADD: This post took ~45 seconds to submit.
I had a few slow downs in a row, but the ones here posted fast. It is just mocking me, at this point!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eddyj is online now   Reply With Quote
Old 07-16-2012, 05:33 PM   #33
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 70,889
TC CLUB MEMBER
When it hangs, I click the "post" button again, and then it complains about it being a "duplicate post." :-/
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2012, 02:21 AM   #34
JETarpon
Registered User
 
JETarpon's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: 907
Posts: 17,061
Quote:
Originally Posted by Fofer View Post
When it hangs, I click the "post" button again, and then it complains about it being a "duplicate post." :-/
Yeah, it seems the problem isn't in the posting, it's in loading the page after posting.
__________________
Sent from my electronic device.
JETarpon is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2012, 08:41 PM   #35
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 22,561
TC CLUB MEMBER
Seems to be working okay for me the last couple of days. Anyone else still seeing the problem?
__________________
Never attribute to malice that which is adequately explained by human error
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2012, 09:18 PM   #36
eddyj
Registered User
 
eddyj's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: South Florida
Posts: 48,875
Quote:
Originally Posted by bareyb
Seems to be working okay for me the last couple of days. Anyone else still seeing the problem?
It's been behaving.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eddyj is online now   Reply With Quote
Old 07-21-2012, 10:34 AM   #37
Fofer
༺♥༻
 
Fofer's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Neither here nor there
Posts: 70,889
TC CLUB MEMBER
Not for me. It's back. In another tab I have a post that's basically stalled when submitting. It's been over a minute.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
- a list of some favorite browser add-ons that help make TCF even more enjoyable!
Fofer is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 11:15 AM   #38
Peter Redmer
Administrator
 
Peter Redmer's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 312
Hey everyone,

Could you let me know if you are currently still experiencing slowness on the site as reported before? Our tech team has been investigating this and has found nothing unusual so far--everything seems normal, but I haven't gotten the full report yet.

If you have been continuing to see it, it would be good to know the time of the outages as well as system/browser info so I can pass that on.
__________________
Peter Redmer
Administrator, Capable Networks
Peter Redmer is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 12:06 PM   #39
eddyj
Registered User
 
eddyj's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: South Florida
Posts: 48,875
The problem is that it comes and goes. Consecutive posts may have one be slow, and the other be normal. As others have mentioned, the posting is fast, it is the refresh that is slow. Every time it gets slow, if I force a refresh immediately, the post is always there.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eddyj is online now   Reply With Quote
Old 07-23-2012, 06:20 PM   #40
bareyb
Under Maintenance
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley, California
Posts: 22,561
TC CLUB MEMBER
Quote:
Originally Posted by Peter Redmer View Post
Hey everyone,

Could you let me know if you are currently still experiencing slowness on the site as reported before? Our tech team has been investigating this and has found nothing unusual so far--everything seems normal, but I haven't gotten the full report yet.

If you have been continuing to see it, it would be good to know the time of the outages as well as system/browser info so I can pass that on.
Seems to be working okay for me the last couple of days.
__________________
Never attribute to malice that which is adequately explained by human error
bareyb is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 05:30 PM   #41
allan
I survived the Mayan
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 12,446
I just had a slow posting incident. And to add insult to injury, it didn't stop me from creating a bunch of duplicates, though I managed to delete them.
__________________
My Tivo is too small!

BEEP
allan is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |