TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 06-27-2012, 11:30 AM   #1
jrm01
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 2,619
Copyrights & Trademarks reboot

I was just leaping around in TiVo menus checking out things I rarely look at. When I selected the Copyrights & Trademarks item (under Sys Info) it brought up a blank screen (except for the header). The Left Arrow was unresponsive so I pressed the TiVo button to get out of it and my TiVo re-booted.

Maybe I violated a trade mark somewhere and I'm being punished, but I think I'll stay out of that page.
__________________
Comcast, Cox, TW, Charter and BHN are cabal companies.
(That is not a spelling error. Check the definition.
)
jrm01 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 01:46 AM   #2
unitron
Registered User
 
unitron's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: semi-coastal NC
Posts: 13,774
Quote:
Originally Posted by jrm01 View Post
I was just leaping around in TiVo menus checking out things I rarely look at. When I selected the Copyrights & Trademarks item (under Sys Info) it brought up a blank screen (except for the header). The Left Arrow was unresponsive so I pressed the TiVo button to get out of it and my TiVo re-booted.

Maybe I violated a trade mark somewhere and I'm being punished, but I think I'll stay out of that page.
Perhaps the area on your hard drive where the text to fill that page is supposed to be has gone bad in either a hardware or a software sense, and it was caught in a loop trying to read and load it.
__________________
(thisismysigfile)


"I am altering the deal. Pray I don't alter it any further."

Darth TiVo, 14 February, 2011
unitron is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2012, 07:56 PM   #3
astrohip
Stuart F
 
astrohip's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Houston & Brenham TX
Posts: 7,599
No, that's a known bug. My S3 does it consistently. I've just learned not to do it (well, mostly learned).

My Elite has no issues with this.
astrohip is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 02:40 AM   #4
Worf
Registered User
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 1,704
Ah, so there IS someone who reads the boring legal stuff!
Worf is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 03:22 AM   #5
CoxInPHX
COX Communications
 
CoxInPHX's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,442
Just attempted to access that menu, the Premiere froze for a few minutes and rebooted, interesting.

After reboot, menu was accessible.
__________________
Roamio Pro, XL4, Premiere 2TB-WD20EURS, & Mini, 20.4.5c, w/ Cisco SDV TA, FW F.2001, Cisco CC FW PKEY1.5.3_F.p.1301

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Last edited by CoxInPHX : 06-30-2012 at 03:36 AM.
CoxInPHX is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2012, 06:42 AM   #6
astrohip
Stuart F
 
astrohip's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Houston & Brenham TX
Posts: 7,599
Quote:
Originally Posted by CoxInPHX View Post
Just attempted to access that menu, the Premiere froze for a few minutes and rebooted, interesting.

After reboot, menu was accessible.
On my S3, when it reboots, I can access it. Once it's been running a while, it locks up.
astrohip is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:34 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |