TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-22-2012, 07:05 PM   #1
Steve Rhodes
Registered User
 
Steve Rhodes's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: West Linn, OR
Posts: 8
Can no longer read .mpg files

Neither my Premiere nor my S3 can find previously recorded Tivo files on my PC. They used to w/o any problem. I used to be able to push and pull .mpg files back and forth. Now they can't locate them. Did Tivo do something nefarious?
__________________
- Steve
Steve Rhodes is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2012, 07:57 PM   #2
aadam101
Future Prez of ABC
 
Join Date: Jul 2002
Location: North of Boston
Posts: 6,836
Are you using Tivo Desktop? This happened to me all the time.

Now I use PyTivo and it works perfectly all the time.
__________________
A passing grade? Like a C? Why don't I just get pregnant at a bus station!
aadam101 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2012, 08:47 PM   #3
ThAbtO
TiVoholic by the bay
 
ThAbtO's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 4,374
You can also try re-starting the tivo.
__________________
Series 2 (80 hrs,PLS, Retired)
TiVo HD 1TB (157 HD Hrs, PLS, "S3HD")
Roamio, Oh Roamio!

~~~~~

The TiVo Apocalypse begins on Sat 2013 Feb 16 00:00 GMT!
ThAbtO is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2012, 05:55 PM   #4
Steve Rhodes
Registered User
 
Steve Rhodes's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: West Linn, OR
Posts: 8
Oh yes, I've restarted both Tivo's several times in my attempts. Also restarted Tivo Desktop several times. I'll checkout PyTivo, whatever that is. Thanks.
__________________
- Steve
Steve Rhodes is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2012, 06:06 PM   #5
Dan203
Super Moderator
 
Dan203's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Nevada
Posts: 23,652
Is the TiVo not seeing the PC at all? Or is it not listing the files when you browse the PC?

If it's not seeing the PC at all then it's likely a network or firewall issue. If it's not seeing the files then make sure that TiVo Desktop has the My TiVo Recordings folder pointing to the right drive. I've also seen situations where there is one bad file in the directory that will cause TiVo Desktop to choke and prevents it from displaying any of the files that come after that one.

Dan
__________________
Dan Haddix
Super Moderator
Developer for VideoReDo
Dan203 is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2012, 06:42 PM   #6
Steve Rhodes
Registered User
 
Steve Rhodes's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: West Linn, OR
Posts: 8
Found it! ggieseke had the answer in another TiVo forum thread. Running AVG as I am, you have to manually open UDP port 5353. Go here on how to do that: http://support.microsoft.com/kb/308127. Works perfectly now.
__________________
- Steve
Steve Rhodes is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 04:25 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |