TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-20-2012, 03:56 PM   #1
Wendy in NY
Registered User
 
Wendy in NY's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: New York
Posts: 73
Sporadic Sound with Elite?

Does anyone experience sound dropouts with their Elite? My sound sporadically drops out when I'm performing any of the following:
  • When I first turn on my devices. The TiVo is always on so I turn on the TV, then my BluRay Home Theater and then I select the input for TiVo (which is all HDMI). When all is up and running, there's no sound and I wind up having to power everything off and start again. One night I had to do it 7 times for the sound to finally come on.
  • When I stop fast forwarding or rewinding. Sometimes after a couple of minutes the sound comes back but most of the time I have to either power everything off then on or switch channels. So weird.
  • When I press the TiVo button and get to the menu.
  • When I press Zoom or Live TV to get out of the TiVo menu.
  • After returning from any of the Manage Recordings & Downloads submenus.
  • Sometimes while I'm watching a live or recorded program, the sound will just drop out. Sometimes I think maybe it was in the broadcast but the sound never comes back until I either switch channels or power off then on. When I resume where I was if it were a recorded program, the sound was always there and it was not a broadcast glitch.
  • When I press Play for a recorded program.
  • When if I mute the sound and when I unmute the sound doesn't come back.
  • If and when after I've either watched a DVD on my BluRay or watched an AllShare file from my computer onto my TV and I then switch to the cable input to watch TiVo, there's no sound.

Everytime the sound drops out, and that's been a bunch of times, I always test everything else. The TV is fine on it's own, my BluRay player plays DVDs with sound but it's when I engage the TiVo that things get wacky. I have a cable card w/Cablevision (yuck but it's the only option I have.)
Wendy in NY is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |