TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-15-2012, 10:14 AM   #151
Ziggy86
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 827
How can I sign up for the priority list?

I tried the link I found via search but after I input my tivo's serial number and hit submit nothing happens, seems like the submit button is not working or I may have a bad link?

Last edited by Ziggy86 : 05-15-2012 at 10:32 AM.
Ziggy86 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 10:31 AM   #152
exegesis48
Registered User
 
exegesis48's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by Ziggy86 View Post
How can I sign up for the priority list?
Click here and then enter in your TiVo Premiere's TSN.

You can find it under the Messages & Settings, System Info.
exegesis48 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 10:35 AM   #153
Ziggy86
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 827
Thanks, I was able to put my Tivo on the list.

Thanks
Ziggy86 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 11:06 AM   #154
h2oskierc
I'm a 2-Tuner
 
Join Date: Dec 2010
Location: Minnesnowta
Posts: 107
Quote:
Originally Posted by TiVoMargret View Post
2. For those of you that didn't like the change where the fourth press of Fast Forward was ignored, you can now re-enable the use of the fourth press of FWD to cycle back to PLAY by entering: SELECT-PLAY-SELECT-8-8-SELECT. (Make sure you press SELECT once first, to bring up the Mini-Guide, before you enter the code.)
Thanks for this! Great to be able to have that back! I'm tto lazy to move my thumb to the play button.
__________________
2-Tuner Premiere and a Slide remote FTW.
h2oskierc is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 01:30 PM   #155
PeteB
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 18
YouTube

Quote:
Originally Posted by TiVoMargret View Post
Hi Community,
There are three main features in the release:
- New Netflix App (created by Netflix)
- New Youtube App (created by Google)
- Parental Controls in HD Menus

...More Updates Coming
---------------------------------------------
at margret@tivo.com.
Google created Youtube app, do we know what information they are collecting on us??
PeteB is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 01:33 PM   #156
PeteB
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 18
OnDemand???

When is Comcast OnDemand coming? The Tivo Sales agent told me it was coming this summer when he talked me into buying an Elite.
PeteB is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 01:38 PM   #157
compnurd
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 951
Quote:
Originally Posted by PeteB View Post
When is Comcast OnDemand coming? The Tivo Sales agent told me it was coming this summer when he talked me into buying an Elite.
It is market by Market and appears to be on Comcast's Schedule

SFO is done, Boston is next
compnurd is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 01:45 PM   #158
Ziggy86
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 827
Can we use Verizon on Demand with the TiVo Elite units?
Ziggy86 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 01:55 PM   #159
compnurd
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 951
Quote:
Originally Posted by Ziggy86 View Post
Can we use Verizon on Demand with the TiVo Elite units?
i dont believe anyone else has signed up yet
compnurd is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 02:11 PM   #160
JandS
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 97
Quote:
Originally Posted by Ziggy86 View Post
How can I sign up for the priority list?

I tried the link I found via search but after I input my tivo's serial number and hit submit nothing happens, seems like the submit button is not working or I may have a bad link?
The Priority Request page appears to need Javascript enabled in your browser; in my case, in Firefox without JS enabled, the Submit button comes back with a "page not found" error message. In Chrome with JS enabled it came back with the "Congratulations" message.
JandS is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 03:21 PM   #161
alokkola
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by robaustin View Post
I can't seem to be able to get to all my subscriptions in the YouTube app. The UI is weird. I use the right arrow to go to subscriptions, click select button and it immediately starts playing the first video in my first subscription. I tried going to info with the up arrow at that point but it has no visible way to go,to any other subscriptions be they users or channels. Help! I must have my Nerdist and Geek and Sundry!

Yes I can seek outmthemvideos individually but that defeats the purpose of having my YouTube account linked!

--*Rob
I, too, have the same complaint. I was wishing for a "better" interface for Youtube subscriptions but after this update, I wish I could roll it back. I don't know who is to blame for not giving a list of subscriptions. Google engineers may have created it but how could Tivo let it pass through??
alokkola is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 06:09 PM   #162
sbiller
Registered User
 
sbiller's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tampa, FL
Posts: 1,870
Quote:
Originally Posted by Ziggy86 View Post
Can we use Verizon on Demand with the TiVo Elite units?
Nope. TiVo is suing Verizon right now for IP Infringement. I wouldn't expect anything related to support for Verizon On Demand to happen before that lawsuit is settled. It is set for trial in the October timeframe but I wouldn't be surprised to see a settlement before than in the September time period.
sbiller is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 06:17 PM   #163
crxssi
Veteran TiVo User
 
crxssi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,746
Quote:
Originally Posted by Ziggy86 View Post
Thanks, I was able to put my Tivo on the list.

Thanks
I don't think that is needed now. A friend of mine had his Premiere updated yesterday and he never signed up. So I think they are in full rollout now.

I should also mention that when mine was updated on day 1 of release, I got a message telling me about the features. They didn't do that last time, when the message didn't come out until EVERYONE got the update. That was a nice surprise.
__________________
Series 1-> Series 2-> DirecTiVo HD-> TiVo HD-> Premiere -> Roamio Pro
crxssi is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 08:24 PM   #164
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,328
I delete those messages right away.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
40TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2012, 09:33 PM   #165
xbr23
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Location: Orlando, FL
Posts: 81
got the update today, thanks Tivo!!
xbr23 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 09:48 AM   #166
MichaelK
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: NJ
Posts: 7,299
Quote:
Originally Posted by cr33p View Post
Is there a way to re enable Netflix being in the NPL?
mine still is there?
MichaelK is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 11:14 AM   #167
GPK5050
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by jdmaxell View Post
Anyone else not getting smooth 2x an 3x fast forwarding and rewinding? Since update, It seems the video frames are choppy and jerky, where you would see a horizontal line 3\4 from the top or bottom or both. Skips ahead in chunks. If you would be able to pause it a that point, the picture would look like it has split. Prior to update, the video was smooth at all speeds. Happening on both my premieres.
Yes... My scanning now is not as smooth as it was before the update..... I hope this corrected!!!
GPK5050 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2012, 05:36 PM   #168
crxssi
Veteran TiVo User
 
crxssi's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2,746
Quote:
Originally Posted by GPK5050 View Post
Yes... My scanning now is not as smooth as it was before the update..... I hope this corrected!!!
I see no difference on mine (and I am pretty sensitive to that kind of thing)
__________________
Series 1-> Series 2-> DirecTiVo HD-> TiVo HD-> Premiere -> Roamio Pro
crxssi is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2012, 12:25 AM   #169
Mashdoc
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 30
When using the Amazon app I don't see my prime video selection as I do on Roku. What's up with that?
Mashdoc is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2012, 08:21 AM   #170
compnurd
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 951
Quote:
Originally Posted by Mashdoc View Post
When using the Amazon app I don't see my prime video selection as I do on Roku. What's up with that?
Amazon Prime is not supported on Tivo. Only Instant Video
compnurd is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2012, 09:41 AM   #171
atmuscarella
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Rochester NY
Posts: 3,861
Quote:
Originally Posted by Mashdoc View Post
When using the Amazon app I don't see my prime video selection as I do on Roku. What's up with that?
Amazon Prime streaming is not currently supported. Lots of threads about it, if you want more info check any of these out:
  1. http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...t=amazon+prime
  2. http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...t=amazon+prime
  3. http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...t=amazon+prime
  4. http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...t=amazon+prime

__________________
atmuscarella
R.I.P. - 04/04 - Dish 510
09/05 - Humax T-800
R.I.P. - 08/06 - TiVo
05/08 - TiVo HD
06/08 - Panasonic 50PZ800U 50" Plazma!!
03/10 - Series 3
11/10 - Premiere
09/13 - Roamio
atmuscarella is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2012, 05:21 PM   #172
steverm2
Registered User
 
steverm2's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: cape cod,ma
Posts: 100
still waiting for update here in boston area.anyone else around here got it yet?
steverm2 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2012, 07:43 PM   #173
gteague
golftango
 
gteague's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: dfw (euless)
Posts: 520
it has still not arrived here either.

/guy
__________________
We were somewhere around the Withywindle on the edge of the Old Forest when the drugs began to take hold. ~Hunter S. Tolkien
gteague is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 01:56 AM   #174
b_scott
TiVo Fan
 
Join Date: Nov 2006
Location: chicago, il
Posts: 1,049
uh, my downloaded shows now have no audio. Tekzilla for instance.
b_scott is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 08:24 AM   #175
xander777
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 66
Quote:
Originally Posted by b_scott View Post
uh, my downloaded shows now have no audio. Tekzilla for instance.
I've had that problem often with Tekzilla. The fix for me was changing the input on my receiver to something else and then back. There is some sort of handshake issue going on with it.

If you're not using a receiver, try changing inputs on the tv or turning it off and then back on.
xander777 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 10:10 AM   #176
Cspot
Registered User
 
Join Date: May 2001
Location: SW Ohio (Waynesville)
Posts: 101
Anyone lost video on live/playback after using the YouTube UI? Just watched a few videos on Elite, went back to Live tv....no video.....tried a couple of things to get it back.

Even loaded up the Netflix UI, but no video when I selected a show, then went to YouTube UI, played a video-video good, back to live tv, nothing.....had to reboot.
__________________
1 Premiere Elite, 2TB (Lifetime)
1 Premiere, 2TB (Lifetime)
3 Series 2, 300mb (priv-sub)
Cspot is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 10:14 AM   #177
Ziggy86
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 827
Did it work after the reboot?
Ziggy86 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 11:30 AM   #178
lujan
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 335
Quote:
Originally Posted by Cspot View Post
Anyone lost video on live/playback after using the YouTube UI? Just watched a few videos on Elite, went back to Live tv....no video.....tried a couple of things to get it back.

Even loaded up the Netflix UI, but no video when I selected a show, then went to YouTube UI, played a video-video good, back to live tv, nothing.....had to reboot.
I have no video when playing a Netflix HD movie and when the Premiere is set to 1080p and 1080i. If I select 1080i only, the movie plays fine. Defeats the purpose of the new update claiming to support 1080p now, don't you think?
__________________
lujan
712 Blu-ray
19 HD DVD
6 DVD
lujan is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 11:44 AM   #179
L David Matheny
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE Ohio
Posts: 1,236
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
I have no video when playing a Netflix HD movie and when the Premiere is set to 1080p and 1080i. If I select 1080i only, the movie plays fine. Defeats the purpose of the new update claiming to support 1080p now, don't you think?
If you tell TiVo not to output 1080p and that allows you to see video, it could be that the TiVo's output is incorrect, but it may be more likely that whatever is receiving the output can't handle 1080p24.
L David Matheny is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2012, 03:22 PM   #180
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,328
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
I have no video when playing a Netflix HD movie and when the Premiere is set to 1080p and 1080i. If I select 1080i only, the movie plays fine. Defeats the purpose of the new update claiming to support 1080p now, don't you think?

What happens when you test the video output formats on the Premiere video output settings page? Are you cable to see a picture from all the resolutions? ie. 1080P24.

I'm able to get 1080P24 from all of my TiVos on three HDTVs. If it passes the resolution test then there must be some issue why it's not showing the 1080P24 Netflix streams.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
40TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:18 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |