TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-02-2012, 03:43 PM   #1
graham_h_miller
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Juddery picture on S1 Tivo

Hi

We have an original Tivo from 1999 that we recently upgraded to a 1TB disk and a 500MB cache card. It's receiving its signal from a Freesat box via satellite. Tonight it started juddering and having picture break-up. Worryingly, it had it both on playback and watch live TV. Even playing back shows that were fine earlier today. I did a restart and even the restart animation came back juddering. Weirdly it looks like digital interference, but it can't be.

Help! What's gone wrong!

Cheers

Graham
graham_h_miller is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 06:59 AM   #2
LifeIsABeach
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Location: Drexel Hill, PA
Posts: 2,325
Sounds like the beginning of hard drive failure. You may want to look into replacing it.
__________________
For of all sad words of tongue or pen, The saddest are these: "It might have been!"
LifeIsABeach is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:00 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |