TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 10-15-2011, 06:29 PM   #1
AthieN
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Added an application to Showcases menu, how do I delete it?

Hello. I was trying to add an application to my Showcases menu and accidentally put in the wrong IP address. Now, that "application" shows up every time I go into the Showcases menu and I can't figure out how to remove/delete it. Obviously it doesn't work...

Any advise/recommendations?

Thanks in advance!

BTW, this is on a TiVo Premiere.
AthieN is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2011, 06:30 PM   #2
AthieN
Registered User
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Haha! Just realized that I've been a member here since 2005 and this was my first time posting.
AthieN is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2012, 10:34 AM   #3
tbear334
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
I'd like to know as well... exact same issue. Somewhere I found out the 'clear' would work, but I've tried on my Premiere XL and it doesn't. Tried everything on the remote, but can't remove an incorrect IP address.
tbear334 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 11:46 AM   #4
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,115
If "Clear" doesn't work in the HDUI (?), try switching to the SDUI temporarily to use it. I can't believe they'd break it there. I'm not going to test this right now, though.

P.S. When you select the address, and nothing comes up, do you not get a prompt to remove it then? Is that SDUI-only? Or am I misremembering?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 10:59 AM   #5
tbear334
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
How do I switch to the SDUI? Never had to do that before...

When I am sitting on the IP Address I want to remove, does not matter what remote button I press, nothing happens. If I select the IP Address, it says the application is not available, but does not give me any option to remove it.

Thanks for your help... also, thanks for all you do for the TiVo community... I'm about to install PyTiVo on my Unraid box.
tbear334 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 11:10 AM   #6
rhettf
R3T1CAL
 
rhettf's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Oakland, CA
Posts: 175
you could try restarting just the HDUI.

Thumbs down - thumbs up - play - play as I recall

you do that on the TiVo Central Menu.
__________________
Tivo Roamio Pro + 1TB Expansion + Slingbox.
TiVo iPad & iPhone App.
Tivo Mini
rhettf is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2012, 05:15 PM   #7
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,115
Quote:
Originally Posted by tbear334 View Post
How do I switch to the SDUI? Never had to do that before...
Settings > Display > Choose TiVo Menus
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 08:41 AM   #8
tbear334
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Crazy... I switched to SD menus, and when I go to Showcase, the IP Address does not show up at all. But if I switch back to HD menus, there it is again, and no matter what I try I can't get rid of it. Isn't hurting anything, just an annoyance.
tbear334 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |