TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 05-15-2013, 01:02 PM   #91
puffdaddy
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 294
Quote:
Originally Posted by news4me2 View Post
That's not changed on my TiVo. The screen still drops back to SD when I select anything under the "Settings" menu. The only screen under "Settings" that appears as HD is the "My Video Providers" sub-menu (which was HD before this update).
Thanks for confirming that. There's been a fair amount of development but perhaps it's not ready to be released yet.
puffdaddy is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2013, 07:58 PM   #92
mrizzo80
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 294
I got the .3 update. Took about 45 minutes to install. Don't see any changes other than what's been mentioned (build numbers). I would think they'd be releasing the Spring 2013 update very shortly since Margret mentioned on Twitter it will be available for everyone before the month is out. Don't Priority signups usually get it ~2 weeks before the general release?
mrizzo80 is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2013, 08:20 PM   #93
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
Quote:
Originally Posted by muzzymate View Post
TiVo has not been touting or hyping this update at all. I'm sure it's just under the hood changes. Hopefully an updated Flash Player means a little speed bump to the Flash apps, but I'm not holding my breath.
I've noticed on my PS3 that the Netflix app seems to have a different interface and load screen after an update. Prior to that the TiVo and PS3 Netflix apps both looked and worked identically. It's possible that this update may update the Netflix and other apps? Just guessing. I contacted Margerate and asked if some sort of "change list" will be available to let us know what was updated and such and she said she will see what she can get as far as release notes to share on the forum.

Last edited by JWhites : 05-15-2013 at 08:27 PM.
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 04:40 AM   #94
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
Quote:
Originally Posted by news4me2 View Post
That's not changed on my TiVo. The screen still drops back to SD when I select anything under the "Settings" menu. The only screen under "Settings" that appears as HD is the "My Video Providers" sub-menu (which was HD before this update).
Also settings that appear in HD is the DVR name screen, customize discovery bar screen, video window setting screen, and the allow live tv on other devices screen for 4 tuner models, right?
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 08:55 AM   #95
news4me2
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 99
Quote:
Originally Posted by JWhites View Post

Also settings that appear in HD is the DVR name screen, customize discovery bar screen, video window setting screen, and the allow live tv on other devices screen for 4 tuner models, right?
Yes, you are correct about those screens also being in HD on the 2 tuner Premiere...
news4me2 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 09:05 AM   #96
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
Awesome. I'm looking forward to the new update though a little disappointed that it wasn't as big of a game changer as the January 2012, May 2012, and October 2012 updates were.
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2013, 02:36 PM   #97
drebbe
Carbon Blob
 
Join Date: Apr 2012
Location: Sector 7G
Posts: 119
Is Priority Update Live Again?

Is the TiVo update priority page live again? When it's dead, the page tells you there is no update pending, but I went there today and it allowed me to enter my TSN, but the verbiage on the page looks like it comes from the last update

"TiVoŽ Update Priority Request

We are in the process of releasing an update for TiVo Mini and the TiVo Premiere series of DVRs that includes the MLB.TV app. "

so I'm far from certain that we are on the verge of another update. Has the update page been like this since 20.3.1 was released and I just haven't noticed until today?
drebbe is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2013, 02:39 PM   #98
innocentfreak
Registered User
 
Join Date: Aug 2001
Location: Florida
Posts: 8,542
It is the old sign-up. It says I have already submitted my TSN. They probably just didn't deactivate it this time.
__________________
1 - TiVo Roamio Pro
2 - TiVo Premiere XL

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
innocentfreak is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2013, 09:54 AM   #99
lessd
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: CT
Posts: 6,006
Quote:
Originally Posted by innocentfreak View Post
It is the old sign-up. It says I have already submitted my TSN. They probably just didn't deactivate it this time.
It page did take my Mini, but not any of my TPs as the page did say already submitted

__________________
Les Daniels

_____________________________________________
3 Roamio Plus upgraded to 2Tb & 3Tb, and 2 Minis,
lessd is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2013, 02:18 AM   #100
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
I just checked the priorty site and it says "There are not currently any updates available for TiVo Premiere boxes" So I guess we'll be waiting awhile again
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 03:56 AM   #101
CoxInPHX
COX Communications
 
CoxInPHX's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,391
Old Priority Page URL is no longer valid

http://www.tivo.com/priority
__________________
Roamio Pro, XL4, Premiere 2TB-WD20EURS, & Mini, 20.4.2, w/ Cisco SDV TA, FW F.2001, Cisco CC FW PKEY1.5.3_F.p.1301

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Last edited by CoxInPHX : 08-20-2013 at 05:00 AM.
CoxInPHX is online now   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 07:04 AM   #102
brentil
Registered User
 
brentil's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 309
Quote:
Originally Posted by CoxInPHX View Post
Old Priority Page URL is no longer valid

http://www.tivo.com/priority
The newer priority page is offline too.
__________________

  • To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
brentil is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 10:11 AM   #103
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
Probably because of the total redesign of the website?
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 11:44 AM   #104
brentil
Registered User
 
brentil's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 309
Quote:
Originally Posted by JWhites View Post
Probably because of the total redesign of the website?
Yeah, I didn't realize that at the time.
__________________

  • To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
brentil is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2013, 12:04 PM   #105
jjd416
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 41
I think this might be the new link since the website redesign:

http://research.tivo.com/932priority/index.htm
jjd416 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2013, 09:21 PM   #106
JWhites
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 937
Looks like it.
JWhites is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2013, 07:44 PM   #107
mrizzo80
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 294
Quote:
Originally Posted by jjd416 View Post
I think this might be the new link since the website redesign:

http://research.tivo.com/932priority/index.htm
That looks like an old priority update page dedicated to a specific software release (v9.3.2?).
mrizzo80 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 01:41 PM   #108
gonzotek
tivo_xml developer
 
gonzotek's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Outside Phildadelphia
Posts: 2,222
Quote:
Originally Posted by brentil View Post
The newer priority page is offline too.
http://www.tivo.com/priority is back up with a message:
Quote:
There are not currently any updates available for TiVo Premiere boxes.

__________________
Follow @pytivo on Twitter for project updates and more!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
A Web app for Roku Remote Control
gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 01:44 PM   #109
jaredmwright
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bay Area
Posts: 211
Pretty unpolished to still show Premiere instead of a generic message for all boxes since they aren't promoting the Premiere and have moved onto Roamio now.
__________________
TiVo XL4 (2TB) HDMI/MoCa
TiVo Roamio Plus (3TB) HDMI/ETHERNET/MoCa & Slingbox 350
(4) - TiVo Mini (MoCa) HDMI, two on each TiVo
DirecTV HR22 HDMI/ETHERNET & Slingbox Solo
jaredmwright is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 01:52 PM   #110
gonzotek
tivo_xml developer
 
gonzotek's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Outside Phildadelphia
Posts: 2,222
Quote:
Originally Posted by jaredmwright View Post
Pretty unpolished to still show Premiere instead of a generic message for all boxes since they aren't promoting the Premiere and have moved onto Roamio now.
There are now many more Premiere units in the field than Roamio units. I seem to recall a similar situation during the Series 3 -> Premiere transition, but I may be mis-remembering. Anyway, they won't need a priority update page for the Roamio line until
A) They have an update available for them; and
B) There are more than a few thousand units in the field.

I'm betting that they're preparing to release a Fall update for the Premiere, and the page is being prepared for that update.
__________________
Follow @pytivo on Twitter for project updates and more!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
A Web app for Roku Remote Control
gonzotek is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 09:54 PM   #111
CoxInPHX
COX Communications
 
CoxInPHX's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Phoenix, AZ
Posts: 1,391
TiVo Priority Update Request Live Again

http://www.tivo.com/priority
"We are preparing to release the Fall Update for TiVo Premiere, TiVo Mini, and TiVo Roamio boxes. TiVo Roamio and TiVo Mini boxes will automatically receive the update on the day it becomes available. TiVo Premiere boxes will be updated in groups. If you would like your TiVo Premiere to be in one of the first groups to be updated, please enter your TiVo Service Number below."

Note: Only TiVo Premiere boxes purchased directly from TiVo.com or a retailer are eligible for this update. Boxes provided by cable companies will be updated on a different schedule.

__________________
Roamio Pro, XL4, Premiere 2TB-WD20EURS, & Mini, 20.4.2, w/ Cisco SDV TA, FW F.2001, Cisco CC FW PKEY1.5.3_F.p.1301

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

CoxInPHX is online now   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 10:17 PM   #112
MeInDallas
Registered User
 
MeInDallas's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Dallas, Texas
Posts: 835
Thank you God/Jesus/Buddha/Allah and all deities!

And TivoMargret!
MeInDallas is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2013, 11:52 PM   #113
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,068
Quote:
Originally Posted by CoxInPHX View Post
http://www.tivo.com/priority
"We are preparing to release the Fall Update for TiVo Premiere, TiVo Mini, and TiVo Roamio boxes. TiVo Roamio and TiVo Mini boxes will automatically receive the update on the day it becomes available. TiVo Premiere boxes will be updated in groups. If you would like your TiVo Premiere to be in one of the first groups to be updated, please enter your TiVo Service Number below."

Note: Only TiVo Premiere boxes purchased directly from TiVo.com or a retailer are eligible for this update. Boxes provided by cable companies will be updated on a different schedule.
Thanks!!
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2013, 11:38 PM   #114
pbubel
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Reston, VA
Posts: 98
Yup, signed up also...
__________________
Tivo Elite
Tivo Romaio Plus
Tivo Mini
pbubel is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 12:06 AM   #115
ajwees41
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Omaha,NE
Posts: 1,087
anybody know when is it supposed to be out?
ajwees41 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 12:51 AM   #116
nsnasser
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Woohoo
nsnasser is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 05:22 AM   #117
dhoward
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 236
I am hesitant about being a beta tester for this update but would signup if I knew it included the rumored Dynamic Tuning. Margret's description left that little tidbit out. Is that feature in this update?
dhoward is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 07:49 PM   #118
bradleys
It'll be fine....
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,955
It will come to you box whether you join the priority page or not.

BTW, The did say DTA was coming in the "fall release", and this is being referred to as the "fall release" a soooooo.......
__________________
TiVo S2 (Retired)
TiVo Series 3 (Sold)
TiVo HD (Sold)
TiVo Premier (2 TB Upgrade)
TiVo Roamio Plus
TiVo Mini
iPad TiVo app
TiVo Stream (Sold)
Personal Video Share powered by PyTiVo
bradleys is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2013, 09:57 PM   #119
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 14,068
Quote:
Originally Posted by dhoward View Post
I am hesitant about being a beta tester for this update but would signup if I knew it included the rumored Dynamic Tuning. Margret's description left that little tidbit out. Is that feature in this update?
This has nothing to do with being a beta tester. It's a different site to sign up for being a beta tester.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x4
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2013, 05:13 AM   #120
dhoward
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 236
That was a tongue in cheek comment. Many early adopters of Tivo's updates have ended up with a new set of problems. I would only signup for early release if DTA were going to be part of it. Otherwise I have no problem waiting. Even though DTA has been indicated for the Fall release Margret left that out in her description. Maybe an oversight maybe not.
dhoward is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 01:59 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |