TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-19-2012, 06:09 PM   #61
Dr_Diablo
Dr_Diablo
 
Join Date: Nov 2003
Location: Midwest
Posts: 912
Quote:
Originally Posted by TomTech View Post
I totally understand. The Premier I just setup was bought on Craigslist for $40. I expected the worst case scenario was I just bought a 320G drive for $40...

So...While on the subject of Hard Drives....I just got word from TiVo support that says they don't sell the 1TB WD External anymore...some sort of issue with them...Any clues on where to get one at the least price possible?
Amazon

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss...n%2Caps%2C249#

Last edited by Dr_Diablo : 01-20-2012 at 02:21 PM.
Dr_Diablo is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2012, 03:22 AM   #62
hillyard
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 55
Filters fix them!

Transfers If I transfer a video file from the computer to the tivo in the front room, then go into the bedroom it will not transfer from the front to the bedroom have to grab it from the computer again.

Transfer A lot of the time now you have to waite untill the transfer from the computer is finished before it will let you watch. Good thing is that the transfer is faster now tho.

This is all done with pytivo on a wired network (gig) elite front, premier bedroom, and hd other bedroom. dont know if different models is the root cause or what
hillyard is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2012, 06:09 AM   #63
wmcbrine
Resistance Useless
 
wmcbrine's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 9,159
Quote:
Originally Posted by hillyard View Post
If I transfer a video file from the computer to the tivo in the front room, then go into the bedroom it will not transfer from the front to the bedroom have to grab it from the computer again.
That's not new, surely? You can't copy something out while it's being copied in.

Quote:
A lot of the time now you have to waite untill the transfer from the computer is finished before it will let you watch.
I've never seen that. Unless you're talking about with push (web-initiated transfers)? In which case, that's also not new.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
wmcbrine is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2012, 06:52 AM   #64
hillyard
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 55
If I transfer xyz file to the front room then later AFTER it has transfer to the front room I go to the bedroom and it wont even show on the list when viewing the front room tivo. It will show the ones that tivo recorded but not the ones transfered from the computer. The hd tivo will show it but the premier wont
hillyard is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 10:16 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |