TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 01-29-2012, 01:46 AM   #1
bobthetv
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Question premiere use with directTV

I am getting Direct TV DVR and two receivers on Monday. Can I still hook up my TIVO premiere unit when I get direct TV installed. If possible how do I configure it. I have a Life long subscription with my tivo unit and I would still like to use it. If that make sense. Thank for any replies.
bobthetv is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2012, 02:52 AM   #2
zowwie85
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 89
It won't work with satellite.
zowwie85 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2012, 04:08 PM   #3
lafos
Registered User
 
lafos's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Troy, Ohio
Posts: 1,317
Best you can do is hook it up to an antenna and get any local channels OTA.
lafos is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |