TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 02-15-2012, 09:14 PM   #31
Registered User
Join Date: Sep 2002
Posts: 54
bump...any solution for this? I keep seeing this issue

1- Series 4- 2 Tuner
2- HD Tivo's (Messed up with 11.3)
1- Roamio Plus on they way
1- Series 4- 4 tuner on the way

Sitting collecting dust-----
Tivo Series 2
2- Direct Tivo Series 2 Hughes
srjtr7 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2012, 11:38 PM   #32
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 35
Chiming in to echo my results:

"New" tags are less than reliable. They come and go with seemingly no rhyme or reason.

All my truly new (never before aired) shows (whether viewing info as it airs, info in my shows, or info in the guide, future or past) are showing they first aired the previous day when they obviously did not.

None of my recordings seem to have been effected by this strange bug.

Scooter80 is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2015 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.
Page generated in 0.04376197 seconds (64.86% PHP - 35.14% MySQL) with 16 queries