TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Premiere DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 03-25-2011, 09:22 AM   #1
Munrovia
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Using DVR without cable, satellite or OTA programming?

Is it possible to modulate two security cameras into the two coaxial inputs of the premiere and record and playback? I don't need programming, just the ability to playback a camera while still recording.
Munrovia is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 11:02 AM   #2
L David Matheny
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Location: SE Ohio
Posts: 1,162
Quote:
Originally Posted by Munrovia View Post
Is it possible to modulate two security cameras into the two coaxial inputs of the premiere and record and playback? I don't need programming, just the ability to playback a camera while still recording.
Technically there might be some way to do it, but TiVo won't record anything without a subscription. Why would you pay for TiVo service when you wouldn't be using it? There are DVRs designed for recording security cameras.
L David Matheny is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 06:25 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |