TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 07-05-2010, 02:03 PM   #31
StanSimmons
Senior Moment Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Flower Mound, TX, USA
Posts: 4,717
TWC Dallas, TX is locked up tight. They even had locals locked down at one point.
__________________
Stan

"easy as 3.141592653589793238462643383279502884179"
StanSimmons is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 03:17 PM   #32
Teeps
Registered User
 
Teeps's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Torrance,Cal. 90503
Posts: 880
TWC Torrance, Ca.

All flagged except locals.
Teeps is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2010, 03:06 PM   #33
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Maybe the only people reporting are those with a problem, but it's certainly not looking good. Seems like more cable companies are cping content than not.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2010, 03:58 PM   #34
MichaelK
Registered User
 
Join Date: Jan 2002
Location: NJ
Posts: 7,299
Quote:
Originally Posted by Stormspace View Post
Maybe the only people reporting are those with a problem, but it's certainly not looking good. Seems like more cable companies are cping content than not.

I think in general the only people aware enough to answer have had problems at one point in time or another.

The rest probably just skip over the thread blissfully ignorant of what the title even means.

still i think it has value to have a single thread with as much info as possible.
MichaelK is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2010, 12:41 PM   #35
Revolutionary
Too sleepy for TV...
 
Join Date: Dec 2004
Location: Virginia
Posts: 575
Stormspace: I think you should change the entry for FIOS SE PA to "NONE", not all. The poster actually said that all channels are set to 0x00, free and clear.

Same here on FIOS Northern Virginia (join us, davezatz -- be freed from Cox! (man do I not like how that sounds...)), where only the pay-premiums are 0x02 (HBO, Showtime, Starz, etc) - everything else is 0x00. Interestingly, even the locks are not consistent. I've seen individual Starz movies on my S3 that were available for transfer, although most typically are not.
__________________
"Mmm... forbidden donut."
Revolutionary is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2010, 01:26 PM   #36
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by Revolutionary View Post
Stormspace: I think you should change the entry for FIOS SE PA to "NONE", not all. The poster actually said that all channels are set to 0x00, free and clear.

Same here on FIOS Northern Virginia (join us, davezatz -- be freed from Cox! (man do I not like how that sounds...)), where only the pay-premiums are 0x02 (HBO, Showtime, Starz, etc) - everything else is 0x00. Interestingly, even the locks are not consistent. I've seen individual Starz movies on my S3 that were available for transfer, although most typically are not.
Done.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2010, 02:43 PM   #37
Martin Tupper
Pontiff Emeritus
 
Martin Tupper's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,320
Quote:
Originally Posted by Revolutionary View Post
Stormspace: I think you should change the entry for FIOS SE PA to "NONE", not all. The poster actually said that all channels are set to 0x00, free and clear.

Same here on FIOS Northern Virginia (join us, davezatz -- be freed from Cox! (man do I not like how that sounds...)), where only the pay-premiums are 0x02 (HBO, Showtime, Starz, etc) - everything else is 0x00. Interestingly, even the locks are not consistent. I've seen individual Starz movies on my S3 that were available for transfer, although most typically are not.
Hmm... I've got 0x00 on all of my HBO recordings via FIOS in Northern Virginia.
Martin Tupper is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2010, 02:57 PM   #38
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by Martin Tupper View Post
Hmm... I've got 0x00 on all of my HBO recordings via FIOS in Northern Virginia.
I guess we need to make certain you are both on the same system. TWC here in SC has two offices I'm familiar with, one in the state capitol and another serving the northeastern part of the state. Could be others, but I don't know about those. Maybe your head office is in another part of the state?
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 01:12 PM   #39
rocko
Cuckoo for TiVo
 
rocko's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Northeast Joisey
Posts: 1,551
FIOS NJ (Freehold/Basking Ridge) still all clear - for now.
__________________
Scully: "Is that a hound I hear baying in the moor ?"
Mulder: "No. That was a right-cheek sneak."

P4XL x 2 - Lifetime
P - Lifetime
HD - 1TB WD10EVVS - Lifetime
rocko is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2010, 02:13 PM   #40
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
I was just looking at the FCC filings for the separable security waiver and see a lot of comments from users about the over zealous CCI Byte implementations that MSP's are doing. Maybe we'll get some action on this.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2010, 03:49 PM   #41
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Anyone know if Farmers Telephone in SC is setting the CCI byte to 0x02?
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2010, 10:52 AM   #42
[NG]Owner
Registered User
 
Join Date: Dec 2006
Location: Kansas City
Posts: 292
Time Warner Cable Kansas City (MO and KS) -- Locked down tight. Only local stations are 0x00.

[NG]Owner
[NG]Owner is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2010, 08:42 PM   #43
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by [NG]Owner View Post
Time Warner Cable Kansas City (MO and KS) -- Locked down tight. Only local stations are 0x00.

[NG]Owner
Done.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2010, 01:55 PM   #44
dwood
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Time Warner Cable NYC Brooklyn/Queens 0x02, 0x00 local ota.

2x brand spankin new Series 4
dwood is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2010, 02:53 PM   #45
KelleyCook
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 21
Wide Open West (WOW!) Detroit

No copy protection flags at all
KelleyCook is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2010, 04:14 PM   #46
Iluvatar
Registered User
 
Iluvatar's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 377
Insight Cable - Lexington, KY
All except OTA/Locals are 0x02 CCI
Iluvatar is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2010, 09:50 AM   #47
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by Iluvatar View Post
Insight Cable - Lexington, KY
All except OTA/Locals are 0x02 CCI
Quote:
Originally Posted by dwood View Post
Time Warner Cable NYC Brooklyn/Queens 0x02, 0x00 local ota.

2x brand spankin new Series 4
Thx!
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2010, 09:53 AM   #48
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by KelleyCook View Post
No copy protection flags at all
That's great. Never heard of Wide Open West, is it a large provider or just a local one?
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2010, 03:46 PM   #49
aaronwt
HD Addict
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 12,572
I'm in Northern Virginia with FiOS. I can transfer any recording from any channel on FiOS. There are no restrictions here.
On the first post you list the premium channels being restricted on FiOS. They are not restricted here.
__________________
Roamio Pro
TiVo Mini x2
Roamio Basic OTA
39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
XBL/PSN: WormholeXtreme
aaronwt is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2010, 08:33 PM   #50
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post
I'm in Northern Virginia with FiOS. I can transfer any recording from any channel on FiOS. There are no restrictions here.
On the first post you list the premium channels being restricted on FiOS. They are not restricted here.
Quote:
Originally Posted by Revolutionary View Post
Same here on FIOS Northern Virginia (join us, davezatz -- be freed from Cox! (man do I not like how that sounds...)), where only the pay-premiums are 0x02 (HBO, Showtime, Starz, etc) - everything else is 0x00. Interestingly, even the locks are not consistent. I've seen individual Starz movies on my S3 that were available for transfer, although most typically are not.
Hmmm. Are you two on different systems?
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 06:11 AM   #51
Martin Tupper
Pontiff Emeritus
 
Martin Tupper's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 2,320
Quote:
Originally Posted by Martin Tupper View Post
Hmm... I've got 0x00 on all of my HBO recordings via FIOS in Northern Virginia.
Quote:
Originally Posted by Stormspace View Post
Hmmm. Are you two on different systems?
I told you this 2 months ago. HBO in Fios NoVA is definitely 0x00.
Martin Tupper is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2010, 07:33 AM   #52
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by Martin Tupper View Post
I told you this 2 months ago. HBO in Fios NoVA is definitely 0x00.
The problem is that I had two conflicting reports. One from you and one from Revolutionary. Of course I now have a second that backs you up. I still suspect that you are on two different systems however.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 02:18 AM   #53
cwerdna
Proud Tivolutionary
 
Join Date: Feb 2001
Location: SF Bay Area, CA
Posts: 8,370
For Redmond, WA Frontier FiOS I think you need to put in:
0x02 on with comment "Locals Clear, most/all (?) extended basic and Premiums protected"

I suspect the Oregon Frontier FiOS folks will need their entry changed to the above too due to the additional CP that got added in the past 1-2 months. Discovery at http://www.tivocommunity.com/tivo-vb...93#post8228993.

I believe Kirkland, WA should have the same restrictions as Redmond, WA.

(I'm unclear what cities FiOS in WA covers and but I did find http://www.consumerfiber.com/fios-availability and http://www.dslreports.com/forum/r199...Edmondsetc-Are. I know cities like Bellevue and Redmond had landline telco service from GTE, then Verizon and then Frontier (?). Seattle had telco service from US West then Qwest.)

Last edited by cwerdna : 11-24-2010 at 02:25 AM.
cwerdna is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2010, 11:48 PM   #54
Allanon
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 493
I'm in Amarillo, Texas and the cable company is Suddenlink Communications. All premium channels can't be transfered but all the other channels can be transfered.
Allanon is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 07:02 AM   #55
SCSIRAID
Registered User
 
SCSIRAID's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Vero Beach, FL
Posts: 2,286
TWC Raleigh (TWC Carolinas - North and South) - All but locals's are locked.
SCSIRAID is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 08:59 AM   #56
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Done.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 09:52 AM   #57
shwru980r
Registered User
 
shwru980r's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1,299
The Tivos have to be registered to the same account and on the same network subnet to enable MRV. It would seem that the restrictions TIVO places on MRV would be enough that they wouldn't need to honor the CCI byte for MRV. I think the only restriction should be that a copy protected file can't be accessed by a device other than a Tivo.
__________________
HD-Lifetime-OTA
S3-Lifetime-OTA
Series 2-Lifetime-OTA
Humax DRT800-Lifetime-OTA
Series 2-Lifetime-Cable
Series 2-Lifetime-Cable
Toshiba SD-H400-Basic-Cable
shwru980r is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 02:17 PM   #58
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by shwru980r View Post
The Tivos have to be registered to the same account and on the same network subnet to enable MRV. It would seem that the restrictions TIVO places on MRV would be enough that they wouldn't need to honor the CCI byte for MRV. I think the only restriction should be that a copy protected file can't be accessed by a device other than a Tivo.
Many would love it if that were the case. However cable labs certification requires a different level of protection. Frankly I think the cable companies were more forward looking than TiVo and headed them off at the pass.
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Old 12-17-2010, 04:10 PM   #59
slowbiscuit
FUBAR
 
Join Date: Sep 2006
Location: In the ATL
Posts: 2,328
Quote:
Originally Posted by Stormspace View Post
Frankly I think the cable companies were more Nazi-looking than TiVo and headed them off at the party hall.
Fixed that for ya.
slowbiscuit is offline   Reply With Quote
Old 12-18-2010, 10:54 AM   #60
Stormspace
Electrocuted by TiVo
 
Stormspace's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Hartsville, SC
Posts: 4,792
Quote:
Originally Posted by slowbiscuit View Post
Fixed that for ya.
LOL!
__________________
137hr DTS2
20/180hr HD
166hr DTS2
180hr S2

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stormspace is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |