TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-08-2010, 09:01 AM   #1
dae3dae3
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
Cinergy Metronet? Any Experience

I had a hanger on my front door yesterday stating that Cinergy Metronet is going to be installing fiber for TV/Phone/Internet. Has anyone ever heard of them? I couldn't find anything about them having cable cards. I've never even heard of them.

I really hate Comcast so I am very likely to abandon them as soon as I am given a choice but am hoping I don't have to give up my Tivo. I would have to build a home media server to replace the pytivo functions of the Tivo.

Anybody heard of this company?
dae3dae3 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 10:20 AM   #2
dlramsey
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 32
Holy ****--I used to work for them like 5 years ago when they first rolled out their fiber to the prem stuff. They're a smallish telco--because of that you might check if they've got CableCards, or if they got an exemption. But back in the day they used Scientific Atlanta equipment, if they still are you're probably fine.
dlramsey is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 11:47 AM   #3
dae3dae3
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
Thanks.

I found some more information that they are deploying systems to rural Indiana towns. I am in a smallish Indiana town. I can't find anything about their prices or any reviews or anthing else.
dae3dae3 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2010, 08:50 PM   #4
classicsat
Astute User
 
classicsat's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Ontario Canada.
Posts: 17,878
It seems they use regular Scientific Atlanta cable boxes which are equipped with Cabledcards. There should be no problem getting a CC for a TiVo.
__________________
Series 2 234 Hr Lifetime.
Window XP and Ubuntu Linux on my PCs.
Watching more and more in HD direct now.
classicsat is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 01:53 PM   #5
dae3dae3
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
That is great news. I really don't want to give up the Tivo. I use the heck out of PyTivo.
dae3dae3 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2010, 08:52 AM   #6
dae3dae3
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 10
I just spoke to a CSR for Cinergy Metronet and she said they do not have cable cards. Unfortunately, I guess I will have to drop the Tivo unless something changes. I hate Comcast more than I love the Tivo. I will probably have to look into building a HTPC to replace some of the PyTivo funtionality.
dae3dae3 is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:51 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |