TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Help Center
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 04-20-2009, 11:32 AM   #1
sriggins
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 209
How long does it take to get channel info?

I went through my channel list and realized I was missing a ton of HD channels (Why? that kinda sucks TiVo didn't add them for me!)

Anyway, I added about 10 on Friday, and the TiVo has updated successfully three times since then, but the guide still says "To be announced"

I get the video fine.

Any ideas on why TiVo is so slow to update the guide?
__________________
Series 3 love affair
sriggins is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 11:42 AM   #2
pdonoghu
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Upper Greenwood Lake, NJ
Posts: 520
Assuming you are using a Series 3 model, you need cable cards to get guide information for the digital channels. Do you have cable cards installed?
pdonoghu is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 12:04 PM   #3
Bierboy
Seasoned gas passer
 
Bierboy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Quad Sillies
Posts: 11,528
Also, were these channels recently added by your cableco (or are they OTA)? If cable, it may take a while to populate the guide data. In my market and with my cableco, it typically takes 7-14 days.

If they're OTA, make sure you have the correct zip code plugged in your setup to get them.
__________________
"You don't know Bierboy like I know Bierboy. He became a lot more amusing after I figured out his sense of humor..." -- Rob Helmerichs

XL4
Bierboy is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 12:09 PM   #4
sriggins
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 209
I have two cable cards. I have no idea when Comcast added some of these channels. How should I track this progress? Call Comcast?
__________________
Series 3 love affair
sriggins is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 12:17 PM   #5
sriggins
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 209
Even weirder, the interactive guide at TiVo.com does not list any channel of 756, while the Comcast site lists plenty!
__________________
Series 3 love affair
sriggins is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2009, 12:24 PM   #6
pdonoghu
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Upper Greenwood Lake, NJ
Posts: 520
I suggest you go to www.zap2it.com and put your zip code in and see what lineups are available. This is Tribune Media's site, the company that provides Tivo the guide info.

A few possibilities: Your cable company did not properly authorize your cards. You did not select the proper lineup when you ran guided setup. There is a lineup issue that needs to be reported to Tivo for the missing channels.
pdonoghu is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2009, 12:01 PM   #7
sriggins
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 209
Thanks for the link! Zap2it has the proper data. TiVo.com does not (they don't even list some of the channels i am getting) so I'll re-run guided setup and go from there.

heh, my TiVo was still in the zip code from where I used to live, which while only 12 miles away, is a different state

Thanks!
__________________
Series 3 love affair
sriggins is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |