TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Series3 HDTV DVRs
TiVo Community
Reply
Forum Jump
 
Thread Tools
Old 09-23-2009, 06:06 PM   #1
rodbeezy
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
Comcast SF Bay Area issues with a few HD channels

I seemed to have lost my signal to channels 724 (ESPNHD....arghhhh), 735 (TBSHD), 734 (AEHD), 746 (HGTVHD), 750 (DSCHD), and 757 (NGHD). Is anyone seeing the same thing?

I'm thinking the Cable card and/or hard drives might be failing, but nothing concrete to go on to pinpoint either issue.
rodbeezy is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 07:09 PM   #2
hiker
S.o.N.Y.D.a.C.
 
hiker's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: SF Bay Area (Novato)
Posts: 1,352
Are you getting "Channel not available." or "Searching for signal..."? I have Limited Basic + Digital Preferred and recently lost 724 (Channel not available.) and others. What packages do you have? And I'm sure you rebooted, right?
__________________
DirecTV TiVo HR10-250
DirecTV STB Samsung SIR-TS360
DirecTV DVR HR20-100
TiVo Series 3 Comcast
hiker is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 08:09 PM   #3
rodbeezy
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 14
I have a "Searching for signal...". I have the Limited Baisc+Digital classic package. I only completed a soft reboot through the menu with no success. I spoke with Comcast CSRs who suggested I unplug the box, take out the cable cards for 30 seconds, then reinsert and replug. We'll see if that works.
rodbeezy is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 10:58 PM   #4
petew
Registered User
 
petew's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: San Jose, CA
Posts: 1,446
All working for me. I have he tripleplay Package
__________________
TivoHD, 1Tb upgrade, 96" Front Projection Screen.
petew is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 11:19 PM   #5
spikedavis
Registered User
 
spikedavis's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,786
I had an issue with AMCHD and HBOHD. They changed around the lineup for some reason. I had to do a Repeat Guided Setup to get the right info.
spikedavis is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump




Thread Tools


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Advertisements

TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2013 Magenium Solutions - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 05:27 AM.
OUR NETWORK: MyOpenRouter | TechLore | SansaCommunity | RoboCommunity | MediaSmart Home | Explore3DTV | Dijit Community | DVR Playground |