TiVo Community
TiVo Community
TiVo Community
Go Back   TiVo Community > Main TiVo Forums > TiVo Home Media Features & TiVoToGo
TiVo Community
Forum Jump
Thread Tools
Old 02-28-2016, 05:29 AM   #1
Registered User
Join Date: Nov 2007
Posts: 18
Tivo Desktop will not Transfer Files previously included in a transfer batch

I used Tivo Desktop to transfer a couple dozen programs to my laptop. I selected so many files to transfer that the partition on my laptop filled up, so a number of the files were reported as "failed" transfers. Now Tivo Desktop puts a red X next of each file that did not transfer and will not allow me to transfer those fiiles to anywhere, even to partitions where I have plenty of space.

Yes, I cleared the cache in c:\users\linda\appdata\local\Tivo Desktop.

tmeek is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2016, 08:38 AM   #2
Registered User
Join Date: May 2008
Posts: 3,972
In Desktop, click File - Preferences and go to the Restart or Reset tab. Choose "Clear the Auto-Transfer List & Transfer Status window", then click Apply & Restart.

ggieseke is offline   Reply With Quote
Forum Jump

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


TiVo Community
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skins by: Relivo Media

(C) 2016 DBNet - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not owned or operated by TiVo Inc.
All times are GMT -5. The time now is 07:05 AM.
Page generated in 0.10168195 seconds (41.54% PHP - 58.46% MySQL) with 18 queries